Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi jó a tangában, és hány éves voltál amikor felvetted eloszor?
17 éves voltam tavaly nyáron, bevoltam rúgva mint a sz@r:D
g3ci kényelmetlen volt:DDDD
18/F
A nevelt lányom 12 éves és már néha hord tangát. Valamikor régebben kapta valamelyik rokontól. Ha csak a fenekét látnám tangában és nem tudnám h kicsoda és h hány éves, akkor azt mondanám hogy simán elkapnám.
Szerintem nem helyes, hogy ilyen fiatal lányokra is készítenek tangát, mert a nőiességnél ez azért több.
Láttam szexoldalakon olyan képeket amin a szexi rucikban feszítő csajokat nézegetve, csak közelről jön rá az ember hogy a képen lévő csaj, max 14 de inkább fiatalabb.
Ha egy fiatal csajra ilyen ruhákat adnak, az szerintem nem igazán követendő példa!
Ha egy lány feszes fenekét látjuk a tanga alól domborodó puncival, akkor az enyhén szólva is izgalmat kelt, ezt viszont min 14 év alatt szerintem aggályos!
óvatosan azzal a nevelt lánnyal:D
nincs pedofil ember csak türelmetlen.
tegnap 20:11
A testvonalai nagyon nőiesek. Mondom, ha nem látnám csak combtól mell alattig, és nem tudnám beazonosítani a méretarányokat, azt mondanám hogy 18-19.
De a lényeg, hogy nem kéne ilyen ruhadarabokat adni nekik. Ugyan tényleg nagyon szépen néznek ki, de még nem kéne hogy szexuális értelemben is jól nézzenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!