Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi jó a tangában, és hány éves voltál amikor felvetted eloszor?
Felvettem 17 évesen, de meg is bántam. Gombás, baktériumos betegséget lehet kapni, főleg, ha valaki allergiás arra, hogy oda bevágódik és a székletfolt is visszafertőzhet. Amúgy nőgyógyászok sem ajánják.
Imádom a pamut bugyikat és a franciabugyit.
A tanga egészségtelen és rendkívül kényelmetlen.
hát én olyan 13 lehettem, kinaiban anyum mondja h valogassak bugyit. mondom nem kell. h miért nem. nem mertem mondani...aztan tesom (joval idősebb) odajött h neki mar ilyen kell (tanga), és azt vettem. hat én is akkoriban h nőiesebb legyek vagy nem is tudom miért. de csak par évig hordtam, mar franciat hordok. kb 2-3 hetente egyet felveszek. sokkal kényelmesebb a francia.
na ez az én sztorym XD
kb 14 éves koromban vettem fel először, de nem nagyon szeretem
nekem a kedvenc a francia :D
Hát... 12 évesen vettem fel először, de akkor még kényelmetlen volt. ( később rájöttem, azért, mert szűk volt.:S)
14 óta viszont kb csak tangát hordok. :) Szexisnek érzem magam tőle, és egyáltalán nem kényelmetlen.
kb.12 évesen felpróbáltam nővérem tangáját akkor még nagyon kényelmetlennek tünt.
aztán 14 éves korom óta szinte csak azt hordok.
és most vagyok 15,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!