Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mi jó a tangában, és hány éves voltál amikor felvetted eloszor?
Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 17:24
21/39 anonim válasza:
én 12 voltam..
és jó mert kényelmes, és a fiúknak is tetszik.;)
de kinek mi áll jól, és mit tart jónak..:)
16
22/39 anonim válasza:
Meg még azért jó, mert kettévágja a fingot. :D
24/39 A kérdező kommentje:
:D:D:D jók vagytok :D:D:D
2010. febr. 20. 19:54
25/39 anonim válasza:
ha nagyon szűk akk a seggedet isxD
26/39 anonim válasza:
szexis de tényleg nem egészséges!
12éves koromtól azt hordtam de most 19évesen már csak nyári ruhák alá huzom,meg randira:)
27/39 anonim válasza:
14 voltam, de én nagyon szeretem máig. Tetszik a pasiknak is és nekem már ez a kényelmes. Meg lehet ugyanis szokni.
22/L
28/39 anonim válasza:
igazából eleinte kényelmetlen volt de már megszoktam...14évesen kezdtem hordani és azóta mindig azt hordok(leszámítva a "gyengébb napjaimat")
és azt szeretem benne h jól néz ki:)
16/L
29/39 anonim válasza:
Én csak tesi órákon (a nadrág miatt) és ha barátommal találkozom, és ha szűkebb nadrág van rajtam. Véleményem szerint egész kényelmes, alig érezhető :)
15/L
30/39 anonim válasza:
Én 13 voltam amikor először felvettem :) Nekem nagyon bejön szerintem kényelmes is meg hogyha simulós gatyát veszek fel nem látszik annyira mint a többi fazonú bugyi. De a franciát is nagyon szeretem szerintem mind a kettős szexi és kényelmes darab :P 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!