Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért történik ez velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért történik ez velem?

Figyelt kérdés

Sokszor megtörtént már velem az,hogy ha tetszett egy fiú(esetleg szerelmes is voltam belé) és sok időt töltöttem el vele meg sokat beszélgettünk,akkor egy idő múlva(kb 2-3 hónap)meguntam,behezemre esett vele lenni meg ilyenek.Na persze most is ez történik velem csak most komoly a dolog mert ő már belémszeretett csak nem meri bevallani,illetve már bevallotta csak nem személyesen,az meg szerintem elég gáz,hogy élőbe meg nem meri.Ezért untam volna meg,mert sokáig húzza a dolgot?Vagy nem is szeretem igazán?:S

Légyszi segítsetek!

2010. febr. 19. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha pár hónap alatt megunod, nem szeretted. Nem árt különbséget tenni szeretet, fellángolás és szerelem között...
2010. febr. 19. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,valószínű,hogy akik ezelőtt tetszettek őket nem szerettem.Viszont tudom hogy őt szeretem.Csak bizonytalan vagyok abban,hogy készen állok e egy kapcsolatra.:/ Lehet hogy látja rajtam,nemtudom. na mindegy azért köszi...
2010. febr. 19. 17:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, de ti lányok jobban féltek a kötődéstől, mint Kiszel Tünde a szemöldökcsipesztől. Az emberek többségét verték már át, fájt neki szakítás, sőt, ő is okozott fájdalmat és utána bűntudata volt. De ezeken túl lehet lenni. Ha szereted ne félj, csak ragadd meg és ne ereszd!
2010. febr. 19. 17:59
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :D

Ezt fogom tenni

2010. febr. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!