Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik örök szerelem?

Figyelt kérdés
mint pl a szerelmünk lapjaiban, vagy a vissza hozzádban? hogy két ember egész életében szereti egymást? esetleg ti ismertek ilyet? én nem hiszek benne mert idővel úgyis elmúlik vagy átalakul és már nem leszel szerelmes.

2015. ápr. 8. 16:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#6 Ne hasogassunk már szőrszálat! Mindenki értette (rajtad kívül), hogy az örökké, az az életünk végéig tartót jelenti itt és most.
2015. ápr. 8. 16:42
 12/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, jó hallani, hogy sokan így gondolják meg, hogy van rá példa is:)
2015. ápr. 8. 16:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Létezik, csak meg kell találni a párunkat, aki egyben a lelki társunk is.
2015. ápr. 8. 16:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért az érdekes, hogy mégis a jó kinézetű emberek a sikeresebbek... Tehát ez a lelkitárs dolog eléggé kamu Nekem azért nincsen, mert csúnya vagyok?
2015. ápr. 8. 17:01
 15/18 A kérdező kommentje:
szerintem nem lehetsz csúnya mert valaki szemében szerintem biztos, hogy szép vagy. nekem is van olyan fiú osztálytársam aki szerintem csúnya de egy lány meg oda van érte. meg a legjobb barátnőmmel sem látunk kb soha olyan pasit aki mindekettőnk szerint jól nézne ki:D aki nekem bejön az szerinte ronda, és fordítva:D úgyhogy emiatt ne izgulj szerintem:)
2015. ápr. 8. 17:33
 16/18 laszlo racz ***** válasza:
persze a menyben.
2015. ápr. 9. 10:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Az enyém is az, csak egyoldalú és én már nem bírom.
2015. ápr. 11. 22:43
 18/18 anonim válasza:
van,
2015. ápr. 30. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!