Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi zaklatás?
Normális-e...?
Minden este felhív a főnök (későn)
Ok nélkül csesztet
fenyeget, h elveszi a pozíciómat/illetve ha nem én lennék már megtette volna
szabad hétvégén is felhív
és fontos vagyok neki...
Az igazság, h két éve ugyanúgy végzem a munkám és folyamatosan csesztet két éve
komolyan nem értem..az ilyen munkamán emberek miért nem tudják egyszerűen kikapcsolni a telefonjukat...
nem ér el. na és? hacsak nem mentős vagy nincs is joga 0-24 ben elérni.
Lehet, hogy meg akar dönteni. Ne foglalkozz vele. Meló után már ne vedd fel a telefont.
A munkahely nem játék, és ott ő a főnök. Bármikor kirúgathat.
Sajnos sok mindent nem tudsz kezdeni vele, de ha egy másik (nála sokkal erősebb) pasival látna, vagy azt hinné, hogy van valakid, akkor talán leszállna rólad.
Hatásos lehet, ha egyik este egy férfi venné fel a telefonodat, és megmondaná neki, hogy keressen később, mert épp fürdesz...
Vagy ha valaki eléd menne, és elindulna a pletyka, hogy bepasiztál...
De az sem kizárt, hogy munkahely váltás lesz a vége. Szerintem már most készíts "b" tervet, arra az esetre, ha menni kéne. Javasolnám a felettesét szívem szerint, csak van már nekem is elég tapasztalatom. Abból is te jönnél ki rosszul. A feljelentés egyenes következménye a munkahelyváltás. Mert nem tudnál bizonyítani semmit, sőt a kolléganőid, akik megígérik neked, hogy tanúskodnak melletted, lesznek az elsők, akik elárulnak.
Szemét egy hely a melóhely, főleg a nőknek. De semmiképpen ne engedj a féregnek, mert nem fog leállni, és egyre többet akar majd, egyre kevesebbért.
37F
Hoppá. Akkor lehet, hogy már elveszítetted a munkahelyed, csak még nem tudsz róla.
Csak arra vigyázz, nehogy a férjed veszítse el a bizalmadat. A telefon kikapcsolás, férjed veszi fel, még talán megoldás lehet, de ez is csak az otthoni zaklatásra. Lehet, hogy át kéne gondolni a "b" tervet. Főleg ha a férjednek is van jó melója.
"lehet h meg akar fektetni, de nem akarom elhinni"
Miért olyan hihetetlen ez? Akkora kegy lenne ettől az embertől hogy megdug, hogy el se mered hinni, hogy a farkára méltatna?
Úgy tűnik nekem h ez egy olyan zaklatás ami valahol hízeleg neked, csak néha kényelmetlenné válik. Döntsd el hogy akarod-e ezt az udvarlást vagy sem, mert vegyes visszajelzésekkel egy férfitól nem várhatod el hogy leálljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!