Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg csunya vagyok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg csunya vagyok? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Undorodom magamtól. Egy hájas gusztustalan szarnak érzem magam. Egy testrészemet sem tudom kiemelni ami tetszik. Nem kellek senkinek és nem is akarok senkit mert szégyellem a testem. Tudtok ajánlani valamit amivel jobban érezhetném magam a bőrömben? Bármit ami önbizalom növelő hatással bír? Köszönöm

[link]

[link]

2015. ápr. 7. 13:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Neharagudj de te normális vagy? tök sexy csaj vagy ne képzelj hülyeségeket nincs semmi baj veled jó a tested ennyi. 20F
2015. ápr. 7. 13:54
 22/29 anonim ***** válasza:
egész jó alakod van de ha formálódni akarsz és azt még kéne , akkor kondizz de ne úgy h kigyúrt legyél
2015. ápr. 7. 13:57
 23/29 anonim ***** válasza:
Az alapok nem rosszak, viszont a sport rettentő jó tenne neked...
2015. ápr. 7. 13:58
 24/29 anonim ***** válasza:
Adom a többieket. Kezdj el kondizni.
2015. ápr. 7. 14:06
 25/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs nagy baj az alakoddal. Hájas meg végképp nem vagy.

Biztos hogy van akinek kellenél.

2015. ápr. 7. 14:12
 26/29 anonim ***** válasza:

Tényleg nem vagy csúnya, de a sport valóban jót tenne. Akárcsak a szoli is. Nem azt mondom, hogy minden héten hússzor menj el, csak egy párszor és már jobb lesz. Amúgy ez a típusú melltartó jól áll.

Az arcodról is kitehetnél képet.

2015. ápr. 7. 14:16
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy hájas,ne rinyálj már!Ha nem tetszik az alakod,akkor edzést ajánlom.Nemcsak,hogy formásodik a tested,hanem jó dolog is edzeni:)Amúgy átlagos alakod van,szépen lehetne formálni valamilyen sporttal.
2015. ápr. 7. 15:00
 28/29 anonim ***** válasza:
jó alakod van, bár kis feszesítés ráférne, keress fel orvost...
2015. ápr. 7. 15:13
 29/29 anonim ***** válasza:

1. ha nem játszod most itt éppen az eszedet akkor nincs veled semmi gond.

2. ha nagyon bele akarok kötni akkor seggre és combra sportolhatnál

2015. ápr. 7. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!