Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tenyleg csunya vagyok? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg csunya vagyok? Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Undorodom magamtól. Egy hájas gusztustalan szarnak érzem magam. Egy testrészemet sem tudom kiemelni ami tetszik. Nem kellek senkinek és nem is akarok senkit mert szégyellem a testem. Tudtok ajánlani valamit amivel jobban érezhetném magam a bőrömben? Bármit ami önbizalom növelő hatással bír? Köszönöm

[link]

[link]

2015. ápr. 7. 13:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Csinos vagy, és szerencsés, hogy ilyen szép. Örülj neki. https://www.youtube.com/watch?v=Xrp0zJZu0a4
2015. ápr. 7. 13:46
 12/29 anonim ***** válasza:
Fejedben vannak gondok rendesen.
2015. ápr. 7. 13:46
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen átlagos tested van szerintem. Ha nem vagy elégedet vele, menj el sportolni (és ezalatt a súlyzós edzést értem, nem a "mindennap lefutok egy maratont és nem eszek mellé semmit")
2015. ápr. 7. 13:47
 14/29 anonim ***** válasza:
Nem vagy hájas ;-).
2015. ápr. 7. 13:47
 15/29 anonim ***** válasza:
93%
Szia, szerintem járj el szoliba, vagy tegyél valamit azért hogy barna legyél, mert a barna bőr mindenkit vonzóbbá, szebbé tesz. Ha kivágottabb ruha van rajtad is jobban fog állni. A barna bőrön a smink is szebbnek hat. Nincs rossz alakod, nem vagy kövér. Csinálj guggolásokat szerintem és akkor formásodhatsz is. Sok sikert! 18/l
2015. ápr. 7. 13:48
 16/29 anonim ***** válasza:
18%
Biztos terhes vagy, azért vagy ilyen dagi. Reggeli émelygés nincs?
2015. ápr. 7. 13:48
 17/29 anonim ***** válasza:
11%

Ez a jó önbizalomnövelés, amikor ennyi bókot kapsz :D

Szép vagy ;)

2015. ápr. 7. 13:50
 18/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat.
2015. ápr. 7. 13:50
 19/29 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj! :)

Szép vonzó alakod van!Írhatnék többet is, de itt mindenki előtt inkább nem.... :D

2015. ápr. 7. 13:53
 20/29 anonim ***** válasza:
62%
ha valoban elegedetlen lennel magaddal, akkor nem raknal fel ide sem ilyen tipusu kepet
2015. ápr. 7. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!