Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány évesen rúgtatok be először?
Berugva nem voltam csak becsiccsentve, annyi hogy szedelegtem es jobb kedvem volt:D Egy hazibuliban. Akkor 15 voltam.
16/l
Én 15 éves koromban. Persze előtte is ittam már 1-2 felest alkalmanként, esetleg néhány (1-3) deci sört, bort, némi pezsgőt, de semmilyen nagyobb mennyiségű fogyasztás nem történt.
Az ominózus estén néhány barátom elhívott. Egyébként egyikünk sem a lezüllött, partyállat vagy retard fajta. Öten voltunk, mindenki "szépen odatette magát". Körülbelül 3 óra alatt elfogyott 0,7 liter whiskey (Jack Daniels, szóval minőségi cucc), 11 liter sör és egy üveg energiaital.
Én járni alig tudtam, bár nem vagyok rá büszke. Azóta rendszeressé vált az alkoholfogyasztás.
16 és nagyon durva volt.
Első buli nálunk háznál és totál.
Le kellett fektetni.
15 évesen, egy sulis táborba:D
Rose és whisky volt, 4en nyomtuk be
Utana haverommal alig talaltunk vissza a fahazunkba es annyiszor estem el hogy kisebesedett a terdem:DD
Nem vagyok ra buszke, de valahol mindenki elkezdte:)
(Nem tervezek tobb ilyen beba.szast mert masnap reggel stereoba hanytunk, csoppet nagyon rossz volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!