Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hány évesen rúgtatok be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hány évesen rúgtatok be először?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 7. 00:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15 évesen szilveszterkor. Igazi vergődős hányós meg 16. Azóta 2 ilyen volt, amiket rohadtul szégyellek :D
2015. ápr. 7. 01:40
 22/27 anonim ***** válasza:

Berugva nem voltam csak becsiccsentve, annyi hogy szedelegtem es jobb kedvem volt:D Egy hazibuliban. Akkor 15 voltam.

16/l

2015. ápr. 7. 09:55
 23/27 anonim válasza:

Én 15 éves koromban. Persze előtte is ittam már 1-2 felest alkalmanként, esetleg néhány (1-3) deci sört, bort, némi pezsgőt, de semmilyen nagyobb mennyiségű fogyasztás nem történt.

Az ominózus estén néhány barátom elhívott. Egyébként egyikünk sem a lezüllött, partyállat vagy retard fajta. Öten voltunk, mindenki "szépen odatette magát". Körülbelül 3 óra alatt elfogyott 0,7 liter whiskey (Jack Daniels, szóval minőségi cucc), 11 liter sör és egy üveg energiaital.

Én járni alig tudtam, bár nem vagyok rá büszke. Azóta rendszeressé vált az alkoholfogyasztás.

2015. ápr. 7. 10:00
 24/27 anonim válasza:
elnézést, csak négyen voltunk*
2015. ápr. 7. 10:04
 25/27 anonim ***** válasza:

16 és nagyon durva volt.

Első buli nálunk háznál és totál.

Le kellett fektetni.

2015. ápr. 7. 21:34
 26/27 anonim ***** válasza:

15 évesen, egy sulis táborba:D

Rose és whisky volt, 4en nyomtuk be

Utana haverommal alig talaltunk vissza a fahazunkba es annyiszor estem el hogy kisebesedett a terdem:DD

Nem vagyok ra buszke, de valahol mindenki elkezdte:)

(Nem tervezek tobb ilyen beba.szast mert masnap reggel stereoba hanytunk, csoppet nagyon rossz volt:)

2015. ápr. 8. 06:20
 27/27 anonim ***** válasza:
15
2015. ápr. 12. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!