Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Réci20 kérdése:
Mit tegyek, hogy elhagyja a barátnőjét értem?
Figyelt kérdés
Volt egy 4éves kapcsolatom, már nem voltam szerelmes. Együtt jöttünk dolgozni külföldre, egy céghez.A testvére az egyik kisfőnök itt, ő segített.Már az agyamra ment, hogy az exem megkapja a pénzt, nem keveset és pár nap alatt majdnem kinullázódott.Nem alkoholra, csak mindig valamire költött.Én 23, ő 24.Nem akartam vele elrontani az életem. Külön céges házba kerültünk, alkalmazkodva a munkahelyekhez. Itt találkoztam egy férfival, aki az első pillanattól vonzó lett számomra.Együtt kezdtünk dolgozni az első héten.Kiderült mennyi közös van bennünk és szinte non-stop nevetünk. akármikor meglát, már mosolyog. 2hétvégén kicsit összeültünk többen iszogatni, itt a házban. megmondta h tetszem neki, énis elmondtam és együttalvás lett a vége. Azáta többször összekerültünk, de csak titokban. De van barátnője. Mondta h nem tervezi otthagyni(3éve vannak 1ütt),mert a csaj szereti, meg azért ő is, de mégis van velem és keresi a társaságom. és mindig figyel, lesi a szemkontaktust.ezt látom rajta. mondta h vannak bizonyos érzelmei, h jól érzi magát velem, de nem megyek el rajta. én az exem közben elhagytam. De nem tudom ebből lehetne e valami a jövőben.Lehet gond neki az is, hogy a barátnője bátyja is itt dolgozik, de másik városban és egy-két haver. mondta h baj lenne, ha megtudnák...lehet csak ettől fél? amugy a barátnőjének alig ír,nem hívja, van h 2napig. akkor milyen szerelem ez? nekem folyamatosan visszajelez. haza 5-6hetente jár mindig egy hétre csak.akkor is titokban nekem ír.Azt mondja, majd meglátjuk. de mégse akarja őt otthagyni. jóljönne néhány tanács. Köszönöm :)2015. ápr. 6. 13:04
11/13 anonim válasza:
ma 16:26
Csak leírom a tapasztalataimat. A könnyű nő az könnyű, kár rá szót fecsérelni. Nem baj, hogy ilyenek is vannak, csak helyén kell kezelni a dolgot.
Lehet, hogy nem virágnyelven fogalmazok, nézd el, reggel óta iszom :) Boldog húsvétot!
12/13 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm, aki ide írt. Abszolult nem sértett meg senki, építő kritikának veszem az őszinte szavakat. Érdekel főleg a férfi nézőpont. Nem vagyok egy könnyű nőcske, még ha hihetetlennek is hangzik valakinek. (A 8-as kommentelőnek írom, hogy az exem 24 éves.) Ő 30. Pont azért fogott meg főleg, mert más, mint a majdnem korombeliek és szerettem volna nem egy úgymond még "agyilag gyereket" magam mellett tudni. Benne megláttam magamat is, természetileg és ugymond. a társamat. Szerencsére nem vagyok szerelmes, de afelé tartok és nagyon vonz az egész dolog, s így nehéz egy normális döntést hozni. Szerintem a nők többsége ezt megérti. Tetszett, aki azt írta, hogy a mostani párja, az akkori esküvőjét mondta le miatta. Szinte leányálom :) Hát ez a baj velem, tán énis csak álmodozom a " nagy Ő-ről". Szeretném megtalálni azt, akivel a szerelem igazi lehet és örök... Mégegyszer köszönök minden kommentet és nembánok több fejmosást sem, mert ha másnak kell, jó tanácsokat tudok adni, de a magam részéről sokszor tanácstalan vagyok. :)
2015. ápr. 8. 18:08
13/13 A kérdező kommentje:
Van még egy dolog amire jóljönne egy kis férfi őszinteség. 7végén a lakótársakkal kicsit borozgattunk, röhögtünk, aztán igyekeztem őt kicsit ignorálni, ha tényleg akar ő valamit, akkor majd lép. Ez hosszú szakasz lenne. Mindegy. Mikor mindenki lelépett, ketten maradtunk, ő féltény volt, hogy nem vele dumáltam és röhögtem. Ideges is lett a féltékenységtől, kicsit láttam rajta. (szerintem) Én akkor arra gondoltam, hogy akarna többet, csak nem meri önmagát adni, mert fél a következményektől, a család, s barátok által. Mit jelent, mikor egy férfi féltékeny???
2015. ápr. 8. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!