Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú elhagyja értem a barátnőjét, velem is megteszi? Vagy ez alól én kivétel lehetek?
egyáltalán nem biztos, hogy téged is el fog hagyni.
ha valaki másba beleszeret, miért kellene a barátnőjével maradnia?
csak mert ő a barátnője, és most már sohasem hagyhatja el?
vagy csak a barátnője hagyhatja el őt?
nem értem ezt a logikát.
Hány évesek vagytok? Ez attól is függ, bár úgy gyanítom, hogy fiatalok, így kb. 90%, hogy veled is megfogja tenni. De ne izgasd magad rajta, egy fiatalnak az a dolga, hogy ne maradjon még egy helyben egy társ mellett meg, hanem éljen, tény, hogy ezt tisztességesen is lehet csinálni.
Azért én a helyedben megmondanám a fiúnak, hogy lehetett volna a másik lánnyal tisztességesebb. Hátha tanul belőle vmit.
Csak a sajat tortenetem.
Nalam ugyanez volt. Megismerkedtunk, talalkozgattunk, nem tudtam, h van vkije. Csak mire egymasba szerettunk. Aztan elhagyta a baratnojet ertem. Es 3 ev mulva majdnem ugyan ugy engem is. :)
Szerencsere! :)
persze nem mondom, h ez lesz, de van ra esely.
Ha elhagyta, akkor szabad a pálya, ezerszer korrektebb, mintha a barátnő mellett találkozgatna veled és csak akkor lépne, mikor már tuti...
Egyébként sokszor van úgy, hogy valaki nem tud kilépni egy rossz kapcsolatból, csak ha jön valaki más.
Én már házasságot is láttam így felbomlani és új kapcsolatot kezdeni, az új házasság azóta is tart (jó pár éve).
Ez a veled is ezt fogja tenni -> baromság.
Tény, hogy semmire sincs garancia. Az se tuti, hogy ma nem üt el egy autó. Most akkor nem menjek ki az utcára?
Elmúlik a szerelem. Elmúlott, ő lépett, fair volt, se nem hülyített, se nem hazudozott a barátnőjének, se nem csalta meg, illetve sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!