Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves ronda fiúk (akik annak tartják magukat! )! Miért jó állandóan sírni amiatt, hogy nem kelletek a nőknek?
Érdekes amit mondasz és valószínűleg azért nem érted a többiek problémáját, mert vagy nem találkozol vele, vagy még inkább nem veszed a szívedre, ha nem jön össze.
A neked szimpatikus lányok mekkora részénél jutsz el mondjuk egy negyed órás beszélgetésig? Hány áll veled szóba egyeltalán?
"A neked szimpatikus lányok mekkora részénél jutsz el mondjuk egy negyed órás beszélgetésig? Hány áll veled szóba egyeltalán?" Nem tudom, nem számolom. Hagytak már ott, és én is hagytam már ott hölgyet. :)
"Érdekes amit mondasz és valószínűleg azért nem érted a többiek problémáját, mert vagy nem találkozol vele, vagy még inkább nem veszed a szívedre, ha nem jön össze." Jegyezték már meg, hogy nagy az orrom, csúfoltak már és? Ha valaki ilyet mond nekem, vagy nem veszem fel, vagy vissza alázom. :)
"...még inkább nem veszed a szívedre..." Nah ez igaz. :) Tudom jól, hogy a nők nagy részének szóba se jöhetnék kapcsolatra. Ugyan ez igaz fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!