Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves ronda fiúk (akik annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves ronda fiúk (akik annak tartják magukat! )! Miért jó állandóan sírni amiatt, hogy nem kelletek a nőknek?

Figyelt kérdés
Sose fordult meg a fejetekben, hogy nem a külsőtök, hanem a belsőtök miatt nem kelletek a hölgyeknek? Esetleg tesztek is azért, hogy kelendőbbek legyetek?

2015. ápr. 5. 23:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Én jóképű vagyok (elvileg), mégsem kellek a nőknek.
2015. ápr. 8. 21:27
 22/34 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok ronda, csak beteg, ez épp elég, hogy ne kelljek senkinek. Honnan veszed, hogy 1 kevésbé szép fiú, a belső értékei miatt lesz aki majd ezt nézi? Manapság? Ugye te se gondoltad, amit írtál?! Persze én is láttam már nem szép fiút nővel, de ez a ritkábbik eset.
2015. ápr. 26. 13:58
 23/34 A kérdező kommentje:
22:Beteg emberrel én se jönnék össze. Miért? Mert volt "szerencsém" depressziós(suicid hajlam, szeretethiány, kapcsolatfüggő stbstb) hölgyeményhez. Igen komolyan mondom, hogy a belső számít a legtöbbet.(Saját tapasztalat ugyan csak.)
2015. ápr. 26. 14:29
 24/34 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A lényeg az, hogy akik valamilyen ok miatt nem felelnek meg a kívánatos sablonnak, azzal szemben minden megengedett. Megalázás, lenézés, bármi. Aminek egyenes következménye, hogy előbb-utóbb az ember személyisége is komoly károsodásokat szenved.

2015. ápr. 26. 14:54
 25/34 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok amiket felsoroltál, különösebben semmi bajom a személyiségemmel és a belsőmmel. De ez semmit nem jelent az esetek 98%-ban. Te a 2%-hoz tartozhatsz ami jó. Csak sokkal nehezebb 2% emberrel összejönni, mint aki átlagos és válogathat a 98%-ban vagy őt választhatják.

De tényleg manapság minden a külsőről szól, a férfiaknál vagy a jó képű, ecsetfejű sovány, vagy a jóképű mackós pasikra buknak. És úgy átlagba a vállalkozó, üzletemberes Audis, Bnw-s öltönyös pasikra.

Még a ronda, hájas lányoknak is ők jönnek be.

Szóval aki "ronda" az lehet elegáns, igényes magára, ha külsőre (fejre) nem jön be nekik.

De ezt látni bárhol, utcán, szórakozó helyen. Milyen pasikkal vannak a nők.

De az még előfordul, hogy 2 egyforma adottságú, kevésbé szép párok vannak, akik elfogadják egymást, nem érhetik be jobbal, szebbel, de amúgy tökéletesen harmóniában tudnak élni, ami a legfontosabb.

2015. ápr. 26. 15:08
 26/34 A kérdező kommentje:
25: Általánosítasz... Mondom a belső számít a legtöbbet, tapasztalat, nem vagyok jó képű, dagi is vagyok, mégis van esélyem csinos hölgyeknél(21es válaszoló elvileg jóképű.) . Nem verem a seggem a földhöz, ha egy nem jön össze. Akiket eddig fel akartam csípni(komoly párkapcsolatra) 80%ban sikerem volt! Pedig volt köztük "felszínes rbanc" is, aztán kiderült, hogy lelki eredetű volt a "felszínes rbancsága" . 24: Gyerekkoromban sokszor megaláztak, mert dagadt voltam már akkor, mégse haragszom a világra... Ez csak kifogás, gátlástalan genny emberek mindenhol vannak... Sőt örülök is neki, mert megtanultam megvédeni magam.
2015. ápr. 26. 15:55
 27/34 anonim ***** válasza:
Rendben. Akkor érdekelne, hogy hol és hogyan szeded fel a nőket?
2015. ápr. 26. 23:05
 28/34 A kérdező kommentje:
Baráti társaság által, koncerten, kocsma, iskola stbstb... (Komoly kapcsolatot nem alakítok ki olyannal aki a társasághoz tartozik, szakítás után ment a klikkesedés...). A hogyan sok mindentől függ. De próbálok közöspontot találni(innen egyértelmű, hogy akar e beszélgetni vagy sem) , figyelmes vagyok(nem össze keverendő az állandóan a seggében vagyokkal.), flört(nem, nem a farkamméretét közlöm vele) . Remélem kielégítő választ adtam.(eléggé kurta)
2015. ápr. 27. 00:15
 29/34 anonim ***** válasza:

Ok, Mr Nagymenő, mindehhez hogy nézel ki?

Dumálni nem nehéz, ha nem vagy kretén, de hogy veszed rá a lányokat, hogy nyitottak legyenek rád?

2015. ápr. 27. 00:22
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem veszem őket rá semmire! LOL! Csak beszélgetek velük(hülyéskedéstől kezdve, komolyabb témákon át stbstb) mosolygok(pozitív vagyok.), ezt nem tudom jobban elmagyarázni(nincsenek sémáim) . Dagi vagyok 35%bmi vel, átlag alatti fejjel. Annyiban igazatok lehet, hogy könnyen megtalálom a közöshangot szinte bárkivel.(Legalábbis aki hagyja, vagy akivel akarom, mert nyitott vagyok.)
2015. ápr. 27. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!