Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti sajnáljátok azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti sajnáljátok azokat a nôket, akiket ver a rosszfiú barátja?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy volt egy kedves, okos srác, de nem jött össze vele, mert neki a rosszfiú kellett. Egy idô után a rosszfiú elkezdi verni ôt.

Csak én nem tudom sajnálni az ilyeneket?

2015. ápr. 5. 21:51
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Van az a szint amikor már két gyerekkel nulla anyagi háttérrel nem tudsz kilépni egy ilyen kapcsolatból. Az ilyen nőket sajnálom, főleg ha eleinte nem volt semmi jele az agressziónak. Az ilyen huszonéves kislányokat viszont nem tudom megérteni miért nem hagyják ott simán a srácot vagy jelentik fel a pi*csába. :D Rám egyszer emelne kezet férfi repülne az biztos.
2015. ápr. 5. 22:04
 22/38 anonim ***** válasza:
35%
Kedves kérdező! A kérdésedből és az előbbi kommentedből látszik, hogy a 12-es kommentelőnek igeza van. Felszínes és előítéletes vagy. Tudod, egy ember kicsit összetettebb lény, mint egy oroszlán. Attól, hogy valaki külsőre "rosszfiú", belül lehet egy kedves, érző lény, mert ember! És egy első ránézésre "kedves, okos srác" is lehet pszichopata, mert ember! Szóval én sajnálom ezeket a nőket, mert lehet, hogy tényleg szerelmes volt a fiúba, a másiknál meg hiába lett volna esélye, nem szerette őt. Erre a szerelme hátbaszúrja őt. Igenis sajnálom.
2015. ápr. 5. 22:05
 23/38 anonim ***** válasza:
16: Csak az ezzel a probléma, hogy az aranyosromantikusokoskedvessrác elvárja hogy övé legyen a lány azért mert hercegnőként kezeli manapság meg azt nevezik rosszfiúnak aki mer is tenni a kapcsolat kialakításáért! Mindenesetre meg vetem az erőszakot a nőkkel szembe, és ezt az örökös jófiù vs rosszfiù csatát is.
2015. ápr. 5. 22:05
 24/38 A kérdező kommentje:

20: Nen magamra értettem, ez egy általános eset volt.

De mi ebben a trollkodás, azt megmondhatnád.

2015. ápr. 5. 22:06
 25/38 A kérdező kommentje:
23: Nem mondom, hogy az aranyosromantikusjófiú minden esetben jó lenne. De a másik véglet rosszfiú sem az, az biztos.
2015. ápr. 5. 22:07
 26/38 A kérdező kommentje:
22: Mikor valaki megver, megaláz másokat, ne mondja már senki, hogy az illetô jó ember is lehet!
2015. ápr. 5. 22:09
 27/38 anonim ***** válasza:
22 vagyok. Nem azt mondtam, hogy konkrétan az a srác jó ember. Alapvetően egy rosszfiú lehet jó ember. Félreértettél.
2015. ápr. 5. 22:10
 28/38 veteran1978 ***** válasza:
Ha megnyerte had vigye,és éljen "boldogan" vele!
2015. ápr. 5. 22:13
 29/38 A kérdező kommentje:
Attól függ, te mit értesz rosszfiú alatt? Írd le, kíváncsi vagyok rá!
2015. ápr. 5. 22:13
 30/38 anonim ***** válasza:
27: Az a probléma, hogy ez a kérdés csak két végletet foglal magába. Én rossz fiú vagyok, sok emberrel bunkó, kimondom amit épp gondolok, cinikus megjegyzésekkel tarkítom mások napjait, megteszem amit akarok, mégis mindegyik barátom/barátnőm jó embernek tart. Akik meg olyan felszínesek, hogy két mondatom után eldöntik milyen ember vagyok, azt nem is akarom megismerni. Elvárom mindenkitől, hogy ne legyen kedves, és mondja ki a véleményét, ha kell akkor koppintson az orromra, hiszen a mézesmázas emberek csak az időmet fecsérlik... Inkább legyenek alpárian egyenesek ,mint kedvesen sunyik.
2015. ápr. 5. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!