Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sajnáljátok azokat a nôket, akiket ver a rosszfiú barátja?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy volt egy kedves, okos srác, de nem jött össze vele, mert neki a rosszfiú kellett. Egy idô után a rosszfiú elkezdi verni ôt.
Csak én nem tudom sajnálni az ilyeneket?
2015. ápr. 5. 21:51
11/38 Interferencia válasza:
Nem foglalkozom ilyen szinten mások életével.
12/38 anonim válasza:
Jaaajj mert rá van írva a rossz fiúra, hogy verni fogja! Gratulálok felszínes pcs vagy. A kedves okos srác mit tett a nőért hogy az övé legyen? Semmit mert csak rinyált.
13/38 anonim válasza:
Tudjátok a különbség a jó és rossz fiú között az , hogy a rossz fiú tesz is a kapcsolatért.
14/38 A kérdező kommentje:
12: Egy oroszlánra sincs ráírva, hogyha ráugrasz, szét fog tépni. Akkor nem hülye, aki ráugrik egy oroszlánra?
2015. ápr. 5. 21:59
15/38 anonim válasza:
14: A jó fiú is verheti ez alapján az asszonyt. :D
16/38 anonim válasza:
#13: legalább ba.romságot ne írj már, nem jó példát mutatsz a népnek ezzel itt! :) Ha felképeli párszor a barátnőjét a rossz fiú, biztosan tesz a kapcsolatért...csak épp nem úgy. Én nem vagyok rossz fiú típus, mégsem volt gondom a nőkkel, mert tudom, mi kell nekik.
18/38 A kérdező kommentje:
Nem csak jófiú neg rosszfiú létezik. Van olyan férfi is, aki tesz a kapcsolatért, de az erkölcs sem ismeretlen fogalom számára.
2015. ápr. 5. 22:02
19/38 anonim válasza:
Egyáltalán nem,megérdemlik mert ők választották maguknak.Akkor pedig viseljék a tetteik következményét...
20/38 anonim válasza:
Remélem, a "kedves" és "okos" jelzőket nem magadra értetted, mert ez a kérdés még anélkül is nettó trollkodás. Ráadásul nem is a vicces, hanem a szomorú és szánalmas fajtából :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!