Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rusnya arcú fiúként soha nem lesz barátnőm, nem is vagyok ember a nők szemében?
Kérdező ugye ronda vagy,De 1 szép barátnőt szeretnel???
Szerinted egy szép lany milyen férfit akár,ha már egy csúnya lánynak se kellesz?Gondolkodj már!
Epp az jutott eszembe, hogy ezeket a keddeseket, te teszed fel nap, mint nap, vagy tenyleg nyivakolo pocs van?
Legyel meleg, es meg van oldva.
"Nem,nem a belsőmmel van baj,próbáltam már interneten többször" ---->"Ők persze normálisnak,nem selejtnek születtek,lenézhetik,megalázhatják,semmit sem szabad tenni ellene.El kell tűrni.Neki ez jutott.És aztán csodálkoznak miért van ennyi nőgyűlölő."
Ezeket a sorokat bemutatnám a következő áldozatodnak(ja, vagyis randijelöltednek, csevegő partnerednek). Szerintem én itt már hátat is fordítanék neked, mert ilyen hozzáállással igenis a belsőddel is probléma van. Lehet ezt az 'undorító' elutasító nőkre fogni, de könnyebb is lenne a kis lelkednek.
Egy átlagos, sőt egy szép nőnek sem könnyű tartós kapcsolatra párt találnia. Nagy hiba. Te ezt gondolod, mert ezt kreáltad a fejedben 'bánatodban'. Elutasítások értek, viszont képzeld bele magad a másik helyébe, te tudnál vonzódni egy olyan nőhöz, aki nem jön be vagy talán még taszít is? Tudnál?! Nem hiszem.
Igazából mindenkinek megvan a saját bőröndje, anyukám 10 évig egyedül élt csak azért mert volt olyan férfi aki nem tudott engem elfogadni(ismeretlenül, csak a tudat, hogy egy egyedülálló anyuka, már elijesztette a férfiakat). Az ő böröndje itthon várta mesét nézve, a te bőröndöd talán a kinézeted.
Itt az ideje, hogy elkezdj rá gyűjteni akkor.=Idő, várd ki míg eljön a tiéd
(lemerem fogadni hogy a huszas éveid elején jársz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!