Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rusnya arcú fiúként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rusnya arcú fiúként soha nem lesz barátnőm, nem is vagyok ember a nők szemében?

Figyelt kérdés
Nem,nem a belsőmmel van baj,próbáltam már interneten többször,hogy képküldés előtt beszélgetek lányokkal,mind oda volt értem majd a kép után szó nélkül leléptek..az egyik beismerte,hogy nagyon megszerette a személyiségemet,de ilyen külsővel nem tud elfogadni.A változásért mindent megtettem,nem csak rinyálok blablabla...a valóságban csak levegőnek néznek,valami parazitának,akinek a jelenléte ellen nem tehetnek semmit,nem ölhetik meg,de zavarja őket az élete,legszívesebben eltüntetnék.Ha ez nem is lehetséges,megpróbálják minél jobban megkeseríteni és tudatosítani benne milyen ocsmány külsővel született,ezért alacsonyabbrendű a többi,szebb külsejű embernél és ne is álmodozzon nőről,különben még jobban porba tiporják emberi mivoltát.Egyik nő sem érdemli meg,hogy ilyen ocsmány fiú akár csak próbálkozzon nála,sértve annak önbecsülését ezzel.Ők persze normálisnak,nem selejtnek születtek,lenézhetik,megalázhatják,semmit sem szabad tenni ellene.El kell tűrni.Neki ez jutott.És aztán csodálkoznak miért van ennyi nőgyűlölő.
2015. ápr. 5. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Kérdező ugye ronda vagy,De 1 szép barátnőt szeretnel???

Szerinted egy szép lany milyen férfit akár,ha már egy csúnya lánynak se kellesz?Gondolkodj már!

2015. ápr. 5. 20:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok én szép barátnőt.
2015. ápr. 5. 21:00
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

Epp az jutott eszembe, hogy ezeket a keddeseket, te teszed fel nap, mint nap, vagy tenyleg nyivakolo pocs van?

Legyel meleg, es meg van oldva.

2015. ápr. 5. 21:20
 14/16 anonim ***** válasza:

"Nem,nem a belsőmmel van baj,próbáltam már interneten többször" ---->"Ők persze normálisnak,nem selejtnek születtek,lenézhetik,megalázhatják,semmit sem szabad tenni ellene.El kell tűrni.Neki ez jutott.És aztán csodálkoznak miért van ennyi nőgyűlölő."

Ezeket a sorokat bemutatnám a következő áldozatodnak(ja, vagyis randijelöltednek, csevegő partnerednek). Szerintem én itt már hátat is fordítanék neked, mert ilyen hozzáállással igenis a belsőddel is probléma van. Lehet ezt az 'undorító' elutasító nőkre fogni, de könnyebb is lenne a kis lelkednek.

Egy átlagos, sőt egy szép nőnek sem könnyű tartós kapcsolatra párt találnia. Nagy hiba. Te ezt gondolod, mert ezt kreáltad a fejedben 'bánatodban'. Elutasítások értek, viszont képzeld bele magad a másik helyébe, te tudnál vonzódni egy olyan nőhöz, aki nem jön be vagy talán még taszít is? Tudnál?! Nem hiszem.

Igazából mindenkinek megvan a saját bőröndje, anyukám 10 évig egyedül élt csak azért mert volt olyan férfi aki nem tudott engem elfogadni(ismeretlenül, csak a tudat, hogy egy egyedülálló anyuka, már elijesztette a férfiakat). Az ő böröndje itthon várta mesét nézve, a te bőröndöd talán a kinézeted.

2015. ápr. 5. 21:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Ezt a gondolkodásmódot..Figyelj,nincs kedvem most csak egy hasonlathoz:Nem rossz ez a BMW,de én egy Lambora vagy Ferrarira gondoltam...de basszus,nekem egy Ladára sincs pénzem..
2015. ápr. 5. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Itt az ideje, hogy elkezdj rá gyűjteni akkor.=Idő, várd ki míg eljön a tiéd

(lemerem fogadni hogy a huszas éveid elején jársz)

2015. ápr. 5. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!