Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rusnya arcú fiúként soha nem lesz barátnőm, nem is vagyok ember a nők szemében?
Kérdező, Te egy választ fogadsz itt el, mégpedig azt ha egyetértenek veled, bólogatnak és helyeselnek.
Szerintem nem kell itt provokálni a népet, egy hasonló(ha nem ugyanez) a kérdés volt már itt.
/Átlagos, sőt megkockáztatom hogy azt mondjam, elég szép nőként nem siklottam át a kérdésed fölött. Nolám. /
Lány vagyok.
És most teljesen őszinte leszek
Az ilyen kérdésekre mindig olyasmit mondanak hogy van aki így szeret, van aki elfogad blabla
De egy nagyon rusnya fiút a lányok nem néznek meg, hisz van mellette egy csomó helyes pasi. És első látásból nem látja hogy milyen ember, csak azt nézi hogy cuki-e vagy sem.
Szóval hiába mondja mindenki hogy nem számít a külső, ez nem így. Nagyon is számít (van akinél fontosabb van akinél nem annyira de mindenki a szépet akarja)
Egyáltalán nem provokáció,hanem ez a valóság kérlek.
Jómagam még csúnya sem vagyok,átlagos kinézet megvan bőven,emellett ápolt vagyok,vannak céljaim,intelligens,kedves,udvarias,jól öltözködő srác vagyok.Azonban még soha nem kaptam esélyt sem egy randira sem,azért mert nem helyesnek születtem.És ezért már esélyt sem kapok egy nőtől sem.Megismerni sem akarnak,de még csak beszélgetni sem.Pedig mindenkihez nemtől függetlenül is,teljesen kulturáltan kedvesen közeledek.
De ekkor is teljesen levegőnek néznek a nők,bármerre is megyek,mintha ott sem lennék,de komolyan.
Elfordulnak,rám se néznek...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!