Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gondot okoz egy nőnek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gondot okoz egy nőnek ha szinte senkim nincs?

Figyelt kérdés

Szóval barátaimnak már gyermekük , gyermekeik vannak, nem járunk már össze csak max havonta 1x, rokonaim nincsenek, csak anyám él már, testvérem sincs. Így csak akkor tudok eljárni több helyre ha van barátnő.

Ez nem azt jelenti h ráakaszkodok állandóan ha akar menjen el a barátnőivel nyugodtan szórakozni, csak az h nekem nincs.

28/f

2015. ápr. 5. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, a férjemmel mikor összeházasodtunk neki csak az anyukája volt ott meg a húga, azon kívül senki, kicsit számomra rossz érzés is volt h az én oldalamról meg vagy 100-an.

De magában a kapcsolatunkban sosem okozott problémát.

Szerintem ebben a korban ez már nem probléma.

Tényleg sokaknak már gyerek van.

2015. ápr. 5. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Mért okozna gondot? Nem okoz gondot. :)
2015. ápr. 5. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Akinek nincs senkije, az annyit is ér!
2015. ápr. 5. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem sincs szinte senki,de nem is akarom hogy legyen :) Felbukkant nemrég egy nagyon közeli rokonom,akivel illene tartani a kapcsolatot,de még arra se voltam képes,hogy 5percet szánjak a találkozásra.Csak ellentétes kapcsolataim voltak,akiknek volt ezer rokonuk meg ismerősük,de nem volt ez se gond,csak ne akarják rám erőltetni a barátkozós dolgot.
2015. ápr. 5. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Én hasonlóan vagyok, de nálam kifejezetten örült is 1-1 lány hogy senkim nincs.
2015. ápr. 5. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 15:31

ez úgy van, hogy akinek semmije nincs az annyit is ér :)

2015. ápr. 5. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!