Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is taszít, ha egy nő túl sok férfival feküdt le előtted?
Egyrészt nagyon csúnya kettős mérce, ha egy pasit vagy nőt ez alapján ítélünk meg, fordítva meg a másik nemet nem. Ezt nagyon igazságtalannak érzem, ezért nem csinálom.
Ezen felül nem hiszem, hogy jó mérce megítélni valakit a múltja miatt. Lehet csak azért van, mert én hiszek az emberek változásában, azaz bárkiből lehet bármi, ha nagyon akarja. Kérdés mindig az megvan-e valóban a szándék valami iránt.
Számomra egyébként vonzó, ha valaki sok férfival feküdt le, gyorsan hozzátéve, hogy amennyiben ezt nem válogatás nélkül tette. Ha valakinek nincsenek mércéi az gond, de ha van és azt épp 5-el (10-el, sokkal) többen ugrották meg és így érezte jól magát, akkor ez az ő dolga. Sőt ha jól sáfárkodik a tapasztalataival, azaz sokat tanult belőle, akkor ezt velem kamatoztathatja is - sokkal inkább ez, mint egy szűz lány. Legalább tapasztalt és tudja mit akar pontosan, az pedig nem feszélyezne, hogy előttem hányan és pontosan kik voltak :)
Mondjuk ilyen szempontból én féltékeny sem vagyok egy kapcsolatban, mert minek lennék, azzal semmit sem érek el.
Taszít bizony,de még mennyire...Azt hozzátenném,hogy én még egy nővel sem voltam idáig,szóval szerintem azért valamennyire jogos.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!