Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segit megoldást találni? (többi lent)
Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok felétek, hogy én és a barátnőm már 1 hónapja együtt vagyunk és épp egy bizalmas beszélgetés közepén voltunk, amiben szóba jött a szüzesség téma, amiben kifejtette hogy ő úgy vesztette el hogy 13 évesen megerőszakolták(most 16). Nah most ezt az információt olyan szinten nem tudom hova tenni magamban, hogy hihetetlen. Nem hibáztatom, nem távolodok én el ezért, bár legszivesebben leszakitanám az elkövető fejét, de a legnagyobb problémám mégis csak az, hogy feldolgozzam azt az információt, hogy ez megtörtént vele. Tudjátok, mint amikor egy olyan hirt kapsz hogy valamelyik szeretted bántották. Minden este arra gondolok, hogy mit élhetett akkor át és lassan már aludni se tudok ez miatt. Tudnátok valami ötletet mondani arra hogy ezt földolgozzam? (légyszi csak normális válaszokat) 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!