Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Degurl kérdése:
Fiúk! Milyen személyiségű és külsejű lányok jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
12/L. Lehetőleg 11-14 éves fiúk válaszoljanak!! :-)2015. ápr. 4. 17:03
11/18 anonim válasza:
Próbáld meg,hidd el menni fog!!:) Mindjárt észrevesznek a fiúk ha meglátják hogy milyen jó kedved van,barátságos vagy és nyitott! ;)
12/18 anonim válasza:
Skizofrén, és lehetőleg ne legyen 100 kiló alatt,szeretem ha fulladozok
13/18 anonim válasza:
Te jóságos ég! Hogy változnak a dolgok. Engem igazán 15 évesen kezdtek érdekelni a fiúk
Csak egyet ígérj meg kérdező. Akármennyire is aranyos, cuki meg minden... ha összejöttök ne gondold, hogy már játszanod kell a nagylányt. Várd ki azt, hogy testileg, lelkileg érett legyél egy kapcsolathoz
18/L
14/18 A kérdező kommentje:
Nyugi, nyugi. :) Figyelj,en sosem képzelmen magam hű de nagy lánynak ilyen korban bármilyen okom is lenne rá.
2015. máj. 2. 23:17
15/18 anonim válasza:
Nem tudom jelenteni, de közlöm, hogy itt csak 18 éven felüliek tehetnek fel kérdést.
16/18 A kérdező kommentje:
Tudom, csak amikor meg ezt a kerdest tettem fel, akkor meg nem volt tini parkapcsolatok tema
2015. júl. 15. 09:31
17/18 anonim válasza:
Nem bántásból, de te mégis mi a @#!*:&&::6-t keresel a felnőtt párkapcsolat rovatban?
18/18 A kérdező kommentje:
Amikor még ezt a kérdést kiírtam nem volt még tini párkapcsolatok téma. c:
2015. szept. 27. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!