Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak keresztény meleg fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak keresztény meleg fiúk, vagy csak én vagyok az?

Figyelt kérdés
Keresek Baja és környékén olyan meleg keresztény fiúkat,akik tényleg keresztények (úgy is kiderül ha nem vagy az), és a fiúkat úgy értem,hogy 18-30 között vannak! Nem idősebbeket és nem fiatalabbakat!

2015. ápr. 4. 12:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, bár más környékről. (Pécs) Szerintem azért lesz nehéz ilyet találnod, mert az ember elkezd kételkedni, amikor rájön, hogy a saját istene szerint meg kéne halnia. Nekem sok időbe telt, míg megértettem, hogy isten szeretete nagyobb. :)

Mindenesetre drukkolok. :)

2015. ápr. 5. 09:54
 12/18 anonim ***** válasza:
28%

Nem azért, de ahol meg van írva, hogy a melegség bűn, meg ilyen-olyan bűnhődés jár érte, abban az is meg van írva, hogy a kígyók beszélnek, hogy egy hapsi vízen jár, és hogy egy szűz csajszi szült gyereket :D

Na de viccet félretéve... Tényleg semmi értelme nincs a Bibliának, különben a házasságtörés is bűnhődéssel járna, a házasság előtti élvezetes együttlétek is, stb. Mellesleg ez sok-sok évvel ezelőtt íródott, azóta már nagyban megváltozott a világ.

2015. ápr. 5. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "ugyis kiderül ha nem vagy az"? Mert majd pont te fogod megállapítani valakiről, hogy az illető keresztény-e vagy nem... valaki szerint már az sem lehet keresztény aki meleg, és olyan keresztény is van, akinek ez összvissz annyiban merül ki, hogy hisz Istenben. Ne te akard már megmondani hogy milyen egy keresztény ember!

Egyébként én meleg keresztény vagyok, terveztem hogy írok de szabályosan rosszul lettem ettől az állításodtól...

2015. ápr. 5. 16:18
 14/18 A kérdező kommentje:

skenyer nevű felhasználó!

Itt arra gondoltam,hogy valaki azt mondja,hogy keresztény, de későbbiekben kiderül,hogy mégsem az. Ez meglátszódik az ember tettein és gondolkozásán!

Nem elítélni akarok mindenkit, és nincs műszerem,hogy más ember hitét megmérjem! Mindössze ezt látja az ember!

2015. ápr. 6. 09:04
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, csak ezt az "ugyis kiderül"-t ugx mondtad, mintha egy tesztet töltetnél ki minden jelentkezővel
2015. ápr. 6. 16:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Hehe!

Nem sajnos nincs ilyen tesztem :-)

2015. ápr. 6. 17:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy keresztény nem válogat!
2015. ápr. 8. 15:30
 18/18 anonim válasza:
Megtudtál szabadulni a melegségtől?
2022. júl. 11. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!