Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szerelmem mástól vár gyereke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Madara89 kérdése:

A szerelmem mástól vár gyereket mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy nő akit az életemnél is jobban szeretek hónapokig jártunk mire bevolotta hogy ő is.Mindent megtettem érte bármire képes lennék érte.De viszament a régi barátjához és teherbe esett.Ha elvesztem azt nem élem túl mi tévő legyek ? nem akarok igy élni.Nem akarom elveszteni.Nem tudok kivel beszélni egyszál magm vagyok.
2015. ápr. 4. 02:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Így jártál, apám. Legközelebb majd gondolkodsz.

A mai nőkről meg ne vonj le következtetést egy alapján, mert ennyi erővel én is gondolhatnám miattad, hogy minden férfi ostoba, de szerencsére ez nem így van.

Tanulj az esetből, és hagyd abba a nyafogást.

Ja, és még valami. Amikor a másik kib kivágja, mert rájön, hogy egy rossz kur vával él együtt, akkor lehet, hogy vissza fog majd kéredzkeni hozzád. Ne kövesd el ismét ugyanazt a hibát.

2015. ápr. 5. 18:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Összegezzük, Te voltál a balek, aki mindent megvett neki, aki ott volt, amikor meg kellett hallgatni, aki segített mindenben, de mikor élesre fordult a helyzet, akkor csak egy balek voltál, mert mást szeretett valójában
2015. ápr. 5. 19:09
 13/15 anonim válasza:
Ez szép! Szerintem próbáld meg elfelejteni, a csajnak csak a pénzed kell. Nekem is volt ilyen korszakom, de nem törtem össze a pasi szívét. Most le lehet szólni, de megváltoztam és már tudom hogy nem minden a drága ajándékok és a pénz. A BOLDOGSÁG többet ér.
2015. ápr. 28. 21:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Legalább őszinte vagy,mindenki szokott hibázni az életben de ha elismeri hogy hibázott és megbánja amit tett az dicséretes.Leglább te rájöttél hogy mi is számit az életben nem mindenki olyan mint te valaki sajnos már csak akkor veszi észre ezeket a dolgokat amikor már túl késő.A legszomorúbb dolog az egészben ha valaki olyan ver át akit szeretsz azt hittem megtaláltam az igazit ezért is adtam meg neki mindent amit csak tudtam engem nem érdekelt mennyi pénzt költök cserébe csak szeretetet vártam de úgylátszik sokat akartam.Mindegy remélem egyszer összefutok az igazival valahol. :D
2015. ápr. 30. 15:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát az egy tévedés, hogy ezek a drága cuccok a "minden" - ha jól értem ez valami távkapcsolat volt?
2015. máj. 1. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!