Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmem mástól vár gyereket mit tegyek?
Akkor nagyon szerethetett, ha simán lelépett s fel is csináltatta magát. ^^'
És még ezek után is képes vagy azt mondani, hogy szerelmed?..
Szedd össze magad, mert ezzel csak magad alázod, egy ilyen nem érdemel semmit sem, ha fontos lettél volna neki, akkor még együtt lennétek.
Ember, térj már észhez! Azt akartad, hogy szeressen? Nyisd ki a szemed, vedd már észre, hogy csak kihasznált! Nem voltál elég neki, most talált egy másikat, akiből több hasznot lát, hát gyorsan lepetézik neki, hogy ne tudjon meglépni, mikor rájön, hogy csak eszköz.
Örülj, hogy megszabadultál tőle.
Nagyon xar érzés hogy tudott ennyire átba.szni engem.
Én komolyan megadtam neki mindent amire vágyott kinyitotta a száját 50000 ft napszemüveg 100000 ft karóra.Mindene megvolt.Én kint gürizek külföldön küldöm neki az ajándékokat elfogadja majd mással baszik.Ne tudja meg senki milyen rossz érzés ez nem kivánom senkinek.Most komolyan a mai nők azt szeretik ha nem törődnek velük mert én mondom minnél többet adtam annál jobban átbas.zta fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!