Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire szánalmas? L
Figyelt kérdés
Egyetlen fiú után futok akiben kb. nincsenek érzések, kőbunkó velem. Régebben nem volt az. Mindenesetre ő volt az egyetlen fiú aki lányszámba vett engem és kedves volt velem, és emiatt még mindig futok utána pedig most már lesz..r. Egyre rondábban viselkedik velem, emiatt néha picit megsértődök, de aztán újra eszembe jut miket mondott régen, és simán megbocsájtok neki. Nem tudom elengedni. Ez szánalmas?2015. ápr. 3. 23:24
11/20 anonim válasza:
6os futó versenyre gondoltál már?
12/20 anonim válasza:
De mi hiányzik benne? Az, hogy folyton megbánt? Hogy fájdalmat okoz? ne azt nézd, hogy milyen VOLT veled, hanem azt, hogy most milyen. Mindig a jelen számít.
Olyat pedig sose mondj, hogy bármit megtennél egy fiúért. Érezhetsz így, de sose mondd ki. Mert aztán el is fogják tőled várni, hogy megtégy akármit. Ne légy csicska, ne alázd magad, legyen benned tartás.
13/20 A kérdező kommentje:
#9: DE ÉN PONT AZÉRT BUKOK RÁ MERT NEM VOLT BUNKÓ.
És nem tetszik ha bunkó.
2015. ápr. 3. 23:36
14/20 A kérdező kommentje:
#12: Rendben, ez egy tök korrekt válasz volt. Igazad van :) Azt hiszem megpróbálom elfelejteni. Csak magammal cseszek ki ha továbbra is beszélek vele...
2015. ápr. 3. 23:38
15/20 anonim válasza:
Ez a beszéd! ;) Szard le, aztán nehogy még ő fusson utánad!
16/20 anonim válasza:
én is voltam ilyen helyzetben, és így visszagondolva már sajnálom azt a sok időt,amit arra a fiúra pazaroltam. lehet,hogy most nagyon nehéz,de hidd el, jobban jársz,ha megpróbálsz túllépni rajta és elfogadni,hogy már nem az a személy,aki régen volt. idővel jobb lesz és hátha jön vki helyette,aki segít veled elfeledtetni :) sok sikert!
17/20 anonim válasza:
De még is fogsz még beszélni vele :)
18/20 anonim válasza:
12-esnek igaza van. Mi fiuk, ha már nem érdekel minket egy nő, először tapintatosan jelezzük, hogy ennyi volt benne, váljunk el barátságban. Vannak, akik ezt nem fogadják el, és elkezdik keresni hol hibáztak. Ilyenkor elmondjuk, hogy sehol, minden szuper volt, csak épp a dolgok természete az, hogy egyszer véget érnek. És kedves határozottsággal jelezzük, hogy nincs tovább. Aztán bunkón jelezzük, hogy nincs tovább. Ha egy nő ez után is kitart és önmagát megalázva próbálkozik, lelassítjuk lépteinket, megsimítjuk borostás arcunkat, hátrafordulunk, hunyorítva a kérlelő bociszemekbe nézünk, és megkérdezzük: "hogy mondtad, még mindig szeretsz? Rendben. Akkor pokollá teszem az életed." És akkor megyünk, és pokollá tesszük mert ez a típus ezt követeli ki magának.
19/20 anonim válasza:
szánalmasnak szánalmas, de érthető hiszen te csak egy nő vagy...
20/20 anonim válasza:
"Mármint velem a fiúk bunkók szoktak lenni."
Most már ő is az, szóval nincs miért odalenned érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!