Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szánalmas egy ilyen nő? Vagy rideg, vagy elsírja magát.
Gyerekkoromban sokat bántottak, aláztak a szüleim. Úgy éltem túl, hogy nem foglalkoztam az érzéseimmel, mert csak rosszak voltak.
De így meg nem tudom kezelni a jókat. Csak a két véglet van.
Ha valaki rám néz, kedvesnek, meg udvariasnak lát, de teljesen empátia hiányosnak. Pedig nem vagyok, csak attól, hogy leállok sajnálni az afrikai árvát, vagy a szomszéd rákos apját, attól nem lesz jobban. Ha kell, segítek, de nem fogok megrengeni. Sokszor mondanak emiatt ridegnek.
Ha meg elengedem magam, akkor a legapróbb dolgok miatt is sírok, vagy bekönnyezek. Ami szerintem ciki.
Egyik kollégámmal karácsonykor bementünk egy üzletbe. Ott volt egy zenélő, apró hóember. Olyan boldogság töltött el abban a pillanatban, hogy bekönnyeztem. Szerencsére ki tudtam magyarázni, hogy a hidegről-melegre miatt reagállt így a szemem.
Munkában is, ha személyes vicces dolgokat mesélünk, akkor is ez van.
Ha valakitől kapok egy kávét, mert fáradtnak lát, akkor is.
Nem merek közel engedni magamhoz senkit ezért.
Férfiak, nagyon szánalmas egy ilyen nő?
Erről van szó 4-es. Ez a problémám.
Esetek 90%-ában a rideg oldalamat mutatom. Az praktikusabb is. Volt már aki látott hülyeség miatt elérzékenyedni és akkor megkaptam, hogy "Játszod itt a kemény pi**át, közben meg..."
Hosszú távon nem jó ha túl rideg vagy. (bár én cuppanok a dark csajokra :))
Az érzékenység nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!