Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem olyam romantikus könyveket mondani amik átlagos tinikről szólnak, vámpírság, varázslás és halhatatlanság nélkül?
Figyelt kérdés
Az az igazság hogy sok természetfeletti szerelmi történetet olvastam.. Mégis jobban megfogtak az olyan történetek mint a Szent Johanna Gimi, az Anna és a francia csók, a Lola és a szomszéd srác... Remélem értitek:)2015. ápr. 3. 20:14
11/14 Szmelcso válasza:
a Tinibálvány, Hűvösvölgyi suli,
Friderica Bosco: Szerelmem egy angyal, Vigyázz rám angyal, Maradj velem angyal
Ez egy sorozat, szívszorító történet, de nagyon jó, egyetlen egy dolog van benne ami ilyen természetfeletti dolog, de semmi boszorkány, vámpír meg mágia
12/14 gumikacsaszerzetes válasza:
Tammara Webber - Easy - Egyszeregy evvel kezd:) imadni fogod.
J. A. Redmerski - Az örökké határa ( ennek van folyatatasa is az Orokke hatara)
13/14 anonim válasza:
Ajánlom a Lol könyveket , ezenkívül még Leiner Laurától a
Bábel-t és az Akkor szakítsunk-ot.
Szívritmuszavar(a második réze a Hanna örök)
Tavi Kata : Nyitótánc
Ezek nekem nagyon tetszettek.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2015. ápr. 13. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!