Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy baratnom bajban van szerintetek?
Figyelt kérdés
Az egyik osztalytarsammal, akit en nem kedvelek (fiu) nagyon sokat talalkozik. Vasarolnak, setalnak, stb... Baratnom azt allitja nincs koztuk tobb, de neki azert tetszik. Latszik rajtuk, hogy tobb van koztuk. A srac azonban 180fokos fordulatot veve tegnap egy lanynal aludt. Baratnom kiakadt.(ebbol is latszik, hogy fontos neki a srac) . Ezek utan egy sractol az osztalyban hallottam, hogy a srac aki bnomnek tetszik ezt mondta.. o xy-on (akinel aludt) csak megd*gja, baratnommel utana meg ossze szerene jonni . Most akkor erez baratnom iramt valamit vagy nem ? hogy tudom segiteni baratnomet ? elore is koszonom2015. ápr. 2. 19:36
1/1 anonim válasza:
Bocsi, de akinek még kell egy dugás valaki mással, mielőtt összejön a barátnőddel, annak a barátnőd mellett is lesznek más pajtásai a szexelésre. A barátnőd tudja, hogy ezt mondta a srác? Én a helyedben óvnám ettől a fiútól, mert csak hosszútávú, kényelmes szexpartnernek fog neki kellenei, akit mellette össze-vissza csal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!