Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy cicababa lenne a baratnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy cicababa lenne a baratnom?

Figyelt kérdés

Par hete jottunk ossze. Diohejban annyi lenne, hogy elmegy a munkahelyere, a delutanjait rendszerint azzal tolti, hogy vagy a baratnoivel-illetve ujabban velem is- elmegy kavezni, cigizni, vagy mukormoshoz megy, vasarolni, pletyozni a baratnoihez, pizzazni, moziba a csajokkal, esetleg keresztlanyara vigyaz, tvzik, Avonozik, esetleg elmegy aerobicozni-hetente 1x.

Szinte minden hetvegen bulizni megy a baratnoivel, es neha velem is, ha hajlando vagyok csatlakozni.

Oszinten, ilyen egy cicababa?

2015. jan. 27. 20:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen.
2015. jan. 27. 20:51
 2/17 opened paradise ***** válasza:
Úgy tűnik,de fura,hogy csak most esett le.
2015. jan. 27. 20:52
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
nem, a legtöbb lány ezt tenné csak nem mindenkinek van rá lehetősége.
2015. jan. 27. 20:52
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nagyon ráér...
2015. jan. 27. 20:54
 5/17 anonim ***** válasza:
és akkor mi van ha igen? nem értem a lényeget.
2015. jan. 27. 20:55
 6/17 anonim ***** válasza:
eltartott dísz... pinty
2015. jan. 27. 20:55
 7/17 anonim ***** válasza:
53%
Elég jól passzol a cicababa sablonhoz, de ha kedves hozzád és nem kerül túl sokba neked havonta, akkor egy ilyen csaj lehet jó ár-érték arányú kellemes rekreációs partner.
2015. jan. 27. 20:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Dolgozik, szoval nem masok tartjak el.
2015. jan. 27. 20:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Én is szeretek vásárolni, edzeni, manikűr-pedikűröztetni, kozmetikushoz járni, szaunázni, masszázsra menni, barátaimmal kávézni/ebédelni/bulizni. Ettől függetlenül nem tartom magam üresfejű, buta, elkényeztetett, kitartott libának. Dolgozom, tanulok, normális értékrendem van. Ettől még nem vagyok rossz ember, barátnőd is lehet, hogy egy tök értelmes, intelligens, jószívű, aranyos lány, csak mi ezt nem tudjuk.
2015. jan. 27. 20:58
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozik és szabadidejében kikapcsolódik.

Mi evvel a gondod? Talán az lenne a megfelelő ha mosna, takarítana, főzne rád munka után?

Gondolom fiatal lesz még ideje erre is.

A minden héten valo bulizás sok nekem is, de a többivel nincs gondom.

Ahogy írták előttem: minden csaj ezt szeretné csak jópárnak nincs módja erre .

Te mivel töltőd az időd?

Hány éves?

2015. jan. 27. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!