Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy cicababa lenne a baratnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy cicababa lenne a baratnom?

Figyelt kérdés

Par hete jottunk ossze. Diohejban annyi lenne, hogy elmegy a munkahelyere, a delutanjait rendszerint azzal tolti, hogy vagy a baratnoivel-illetve ujabban velem is- elmegy kavezni, cigizni, vagy mukormoshoz megy, vasarolni, pletyozni a baratnoihez, pizzazni, moziba a csajokkal, esetleg keresztlanyara vigyaz, tvzik, Avonozik, esetleg elmegy aerobicozni-hetente 1x.

Szinte minden hetvegen bulizni megy a baratnoivel, es neha velem is, ha hajlando vagyok csatlakozni.

Oszinten, ilyen egy cicababa?

2015. jan. 27. 20:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen ilyen, számomra a teljesen műnők a cicababák. Értem ezalatt a műszempillát, festett póthajat, rengeteg alapozót, narancsssárgára szolizott bőrt, stb. Érdekes, de a műköröm nálam még nem a cicababa stílus, a szőkített/festett haj sem, ha természetes. :)

Nemcsak az határozza meg szerintem, hogy valaki cicababa e, hogy mivel tölti az idejét, de alapvetően mindenkinek mást jelent ez a fogalom.

22N

2015. jan. 27. 21:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, az. Most örülsz?
2015. jan. 27. 21:04
 13/17 Pain for Pleasure ***** válasza:
Az még a jobbik, eset, hogy dolgozik. Ismerek olyat, aki velem egyidős (23) nem dolgozik, nem tanul. Mindennap beül valamelyik kávézóba vagy cukrászdába a barátnőivel, a többi szabadidejében műkörmöshöz, fodrászhoz, szoláriumba, bulizni jár. A barátja (tök rendes srác, tisztességesen megdolgozik a pénzért) külföldre viszi állandóan. Szóval a pasast jól kihasználja a csaj, mondjuk nem sajnálom, úgy tűnik nem zavarja. Már 15 évesen is nagy rib.nc volt...
2015. jan. 27. 21:05
 14/17 anonim ***** válasza:

A cicababák nemigen járnak dolgozni.

Munka után és hétvégén nem is kell otthon ülni,jól teszi hogy eljàr a baràtnőivel kikapcsolódni.

2015. jan. 27. 21:07
 15/17 A kérdező kommentje:
26 eves. Hat nekem az a tulajdonsaga a legszembetunobb, hogy folyamatosan mas csajokat beszel ki, es a baratnoivel mindig azt temazzak,hogy kin milyen ruha van.
2015. jan. 27. 21:07
 16/17 A kérdező kommentje:

Amugy o is szolizik,nyaron heti 3 alkalommal strandra jar, es folyamatosan hidrogen szokere szokiti a hajat, a szemoldoket pedig feketere festeti.

Mukorme nem tul szolid, helyes, hosszu, altalaban sarga, piros.

2015. jan. 27. 21:09
 17/17 anonim ***** válasza:

26 eves. Hat nekem az a tulajdonsaga a legszembetunobb, hogy folyamatosan mas csajokat beszel ki, es a baratnoivel mindig azt temazzak,hogy kin milyen ruha van.

Te meg itt beszéled ki.

10-ből 9 nőnek ez a témája nyugodj meg. A női magazinok is leginkább erről a témákról írnak, ott celebeket és ismert nőket beszélnek ki. Szóval..

A szoli és a szőke hajról a véleményem az hogy "mindenkinek más tetszik". Apropo ha neked nem jön be miért vagy vele??

2015. jan. 27. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!