Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy rughatok labdaba egy cicababa mellett? 21L
Imponal, ha latom a pasikon,hogy bejovok nekik. Van egy szoke haj, magas, mellet kinyomo, hasat behuzo csaj, aki a penzet ruhakra, sminkcuccokra, magassarkura, bulizasra kolti.
En nem vagyok ugyan csunya, de nem vagyok megszallott ruhat, smink... gyujtogeto, es a penzemet nem csak ilyesmire koltom, mivel szamomra vannak fontosabb dolgok is. A gond viszont az, hogy ahogy megjelenik valahol ez a csaj, rogton ott feszit, razza magat. Egy ilyen mellett hogy tudnek en az 168 cmremmel labdaba rugni? Ha meg szoke se vagyok, es vekony topmodell se?
Kimész az udvarra. Ott vannak a kiscicák a földön. Mellettük a pöttyös labda. Belerúgsz. És meg is van!
Hahaha
Na jó rossz viccet félretéve: Te másmilyen szempontból vagy egy már-már tökélets csaj. Nem kell neked csinibabának lenni.
Úgy, hogy a külső meg a magasság nem minden.
Persze, nyilván, akik csak meg akarnának húzni, azok őt fogják észrevenni, és nem téged. De aki nem csak a farkával gondolkodik, annál nem az lesz az elsődleges szempont, hogy milyen magas, milyen a sminkje, és milyen ruhában jár.
Mellesleg vannak (pl. én), akik kifejezetten unszimpatikusnak találják az eféle ribiket.
Fogalmam sincs, hogy, hogy nézel ki, lehet h tényleg nincs olyan óltári nagy esélyed, de figyelemfelkeltő te is lehetsz, és ahhoz nem kellenek drága ruhák.
a 168 cm magasság az egy nőnél nem is rossz. Hogy milyen az alkatod az már más kérdés.
Lehet, hogy tényleg nem ártana némi külső váloztatás rajtad, de ennyiből a fene sem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!