Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan fiúk, akiknek bejönnek az okos lányok? 16/L
9#, nem.
A zsenni( az az átlag emberhez mérten kétszeres intelligenciával rendelkező bizonyos fajbeli élőlény) embereknél 160 IQnál kezdődik.
Nekem több van.
6#
13: bocikám, ha valóban elvégezted volna a Mensa tesztet (ahogyan én), akkor tudnád, hogy csak úgy odavetve egy darab számként az, hogy 160, semmit nem jelent.
Kérdező: megduglak, és kiderül, jó? - Persze csak vicceltem. Ezt így általánosságban kijelenteni, hogy bejön, vagy nem jön be a lányok "okossága", elég nehéz. Szerintem a lányok áltagban ugyanannyira okosak, mint a fiúk, de más a gondolkodásmódjuk. A " szőke cicababáknak" is nagyonis megvan a magukhoz való esze, mint ahogyan az IQ huszárok sem olyan okosak, mint képzelik magukról.
Ha okosabb lennél akkor nem kérdeznél ilyet!
egy okosabb fiú ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!