Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejönnek az okos lányok?
Figyelt kérdés
Egyik fiú ismerősömtől azt hallottam, hogy egy okos és szép lánynak nehéz pasit találnia. Ez mennyire igaz?2013. júl. 13. 20:57
2/21 anonim válasza:
Tény, hogy egyszerűbben mentek a dolgok, amíg folyton eljátszottam a butuska szőkét...
3/21 anonim válasza:
Komoly kapcsolatra csak az ilyenek jönnek be.
4/21 anonim válasza:
Okos és szép lányok nem léteznek, az a kevés aki van meg véletlen mutáció eredménye és evolúciós zsákutca.
5/21 anonim válasza:
Én szeretem.
Abban igaza van,hogy nehezebb átvágni.De szerintem nem nehezebb pasit találnia
6/21 anonim válasza:
NEM IGAZ! NÁLAM KIFEJEZETTEN ELŐNYT JELENT... PL MÁR AZ IS, HA NEM PÓKOZZÁK LE A KIB**ZOTT SKORPIÓIMAT!
7/21 anonim válasza:
A fiúk a butuskákat kedvelik, akiket könnyű megdönteni.
Az okos, értelmes lányok után nem igazán hajtanak, nehezebb megkapni őket, vagy ijesztőek nekik a komolyságukkal.
Szóval nézhetsz ki akármilyen jól, a lényeg, hogy légy buta.
Ez az én véleményem és tapasztalatom.
8/21 anonim válasza:
En 21 eve keresem, de eddig csak a szepseg volt meg. Az meg h valaki azt allitja magarol h intellektualis az meg nem biztos h igaz is.
9/21 anonim válasza:
Nekem csak az okos lányok jönnek be. 20/F
10/21 Dxeno válasza:
Az okos lányokkal lehet beszélgetni. Ami egy kapcsolatban is nagyon fontos. Persze,sokkal egyszerűbb a hülyéket húzogatni ,de hosszútávon egy okos lány sokkal jobb,mert míg a hülyével nem,az okossal meg tudod beszélni a problémákat/terveidet a jövőre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!