Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejönnek az okos lányok?
Nagyon szexi, ha okos a csaj. Nekem legalábbis.
Egyébként én sem ismerek olyan rettentően sokat.
Nem, szerintem itt intelligenciáról van szó. Azt, hogy mennyire képes megérteni, átlátni dolgokat.
Én ezt értem az okos alatt. Ezzel járhat műveltség, de nem kell, hogy így legyen.
Adatokat tölthetsz bárkinek a fejébe. Ha nem érti meg őket, szart se ér. A magoláshoz meg a papírnak tanuláshoz nem kell intelligencia. Szerintem.
Azért nehezebb pasit találnia, mert egy intelligens, művelt lány többnyire egy hozzá hasonló pasival szeretne összejönni. Márpedig mindkét nemben kevés az, aki az imént leírtaknak megfelel, és akkor a másik szándékairól és a közös vonzalomról még szó sem volt.
Ha a lány csak "pasit" akar, nem többet, akkor meg előny annyiban, hogy könnyebben kezeli és alakítja úgy a sráccal a kapcsolatát, ahogy ő akarja; hátrány annyiban, hogy ha a srác hülyének érzi magát a lány mellett, ami könnyen előfordul, akkor valószínűleg lelép..
Ezeket fiúként írtam.
Ez egy érdekes kérdés. A párom művelt és imádja, hogy intelligens vagyok, sok mindenről el tudok beszélgetni, tehát neki bejön ez. Viszont előtte való pasikkal meg nem működött a dolog, nem vagyok okoskodó vagy ilyesmi nem ez volt a gond, hanem hogy ami nekem alapműveltség vagy alaptéma arról nekik fogalmuk sem volt, na ott probléma volt. Azt is hozzáteszem, hogy nekik meg olyan dolgok voltak alaptémák amikről nekem nem volt fogalmam: pl valóságshowk, DJ-k stb... tehát ilyen szempontból meg én nem voltam elég okos :D de nem is bánom. A másik probléma meg az volt, amikor nem ismerik azokat a szavakat amiket én használok :/ (ne hihetetlen idegen szavakra gondoljatok csak pl: preferál, asszociál stb)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!