Fiúk nektek bejönnek az okos lányok? Vagy inkább felejtős?
Figyelt kérdés
Nem az okoskodó stréberekre célzok, csak aki intelligens, értelmes, és esetleg újat is tud tanítani a srácnak.2015. febr. 18. 16:17
2/10 anonim válasza:
Nem baj ha okos, de mellette laza legyen és értse a humort is. akkor nem gond, csak ha kocka.
3/10 anonim válasza:
áh nem, én azt szeretem ha ostoba mint a föld.:)
4/10 anonim válasza:
Na, végre egy érdekes gondolat, újat tanítana nekem egy nő? Aztán mifélét, hogyan kell szülni vagy mit? Mondjuk főzni megtanulnék már végre.
De igy ő okos és meg tudna tanítani főzni? Mert a nem okos nem tud megtanítani.
5/10 A kérdező kommentje:
Nem főzni :DD Akármit, mert pl. sokat olvas.
2015. febr. 18. 16:32
6/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy okosabbat találnék magamtól :-P ... De mondjuk két diploma alatt így sem állok szóba nővel ...
7/10 anonim válasza:
Ja értem, hogy mikor született Mátyás király meg ilyesmiket. Hát igen, az is nagyon fontos.
8/10 anonim válasza:
Persze, csak nálam ne legyen okosabb :D
9/10 A kérdező kommentje:
Nem Mátyás királyra gondoltam :D De mindegy, ezt nem érted:D
2015. febr. 18. 17:18
10/10 anonim válasza:
Ha nem tudok vele minimum történelemről beszélgetni, akkor eleve felejtős. Jó, ha ért a fizikához is, legalább gimis szinten. Szeretek komoly dolgokról beszélgetni, és ha nem partner benne, akkor tuti, hogy előbb-utóbb lesz valaki helyette aki igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!