Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vörös, barna, vagy szőke hajszín? Fiúk?
Melyik hajszín tetszik a legjobban lányon? :)
Kort írjatok, pls
Beletapostam a pici vamzer szívedbe? :((
Nem. Láttam már olyat,aki barna volt,átfestette,de meg is bántam,hogy nem beszéltem le,mivel ő úgy volt jó.
Miből gondolod?
Nem azért nem használtam, mert nem tudom, hanem mert AKTUÁLIS (magyarázzam a szó jelentését, vagy használod a google-t, mint keresőt, és utánanézel? ) vélemények érdekeltek, nem régiek, esetleg tavalyiak, és mert szerettem volna beszélgetni pár válaszolóval.
Nem mintha elszámolással tartoznék arról, hogy miért teszek fele egy kérdést, egy erre specializálódott oldalon.
Kettőnk közül te vagy képességkorlátozott, ugyanis továbbra sem, harmadik nekifutásra sem sikerült a kérdésre válaszolnod.
Nézd csak, segítek, látom egyedül nem megy:
"Vörös, barna, vagy szőke hajszín? Fiúk?" <-- ez itt, az idézőjelek között, a kérdés.
Szerinted, erre a kérdésre, válasz, hogy nem a hajszín a fontos?
Milyen átlaggal végezted a nyolc általánost?
Valamilyen kérdésre kétségtelenül válasz, pl arra, hogy: Mennyire fontos a számotokra egy lány hajszíne?
De nem az enyémre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!