Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vörös, barna, vagy szőke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vörös, barna, vagy szőke hajszín? Fiúk?

Figyelt kérdés

Melyik hajszín tetszik a legjobban lányon? :)

Kort írjatok, pls

2015. ápr. 1. 14:36
1 2 3
 11/25 opened paradise ***** válasza:
0%

Beletapostam a pici vamzer szívedbe? :((

Nem. Láttam már olyat,aki barna volt,átfestette,de meg is bántam,hogy nem beszéltem le,mivel ő úgy volt jó.

2015. ápr. 1. 14:46
 12/25 anonim ***** válasza:
9%
Nem a hajszín számít hanem hogy mi van a fejében. Láthatólag a tiéd üresen kong, mert még egy egyszerű keresőt sem tudsz használni.
2015. ápr. 1. 14:46
 13/25 A kérdező kommentje:

Miből gondolod?

Nem azért nem használtam, mert nem tudom, hanem mert AKTUÁLIS (magyarázzam a szó jelentését, vagy használod a google-t, mint keresőt, és utánanézel? ) vélemények érdekeltek, nem régiek, esetleg tavalyiak, és mert szerettem volna beszélgetni pár válaszolóval.

Nem mintha elszámolással tartoznék arról, hogy miért teszek fele egy kérdést, egy erre specializálódott oldalon.

Kettőnk közül te vagy képességkorlátozott, ugyanis továbbra sem, harmadik nekifutásra sem sikerült a kérdésre válaszolnod.

2015. ápr. 1. 14:51
 14/25 anonim ***** válasza:
9%
Ha jól megfigyelnéd válaszoltam a kérdésre: nem a hajszín számít. A keresőben kidobott kérdéseknél pár hetes kérdések vannak. Mi az neked ha nem aktuális? :P
2015. ápr. 1. 14:53
 15/25 A kérdező kommentje:

Nézd csak, segítek, látom egyedül nem megy:

"Vörös, barna, vagy szőke hajszín? Fiúk?" <-- ez itt, az idézőjelek között, a kérdés.

Szerinted, erre a kérdésre, válasz, hogy nem a hajszín a fontos?

Milyen átlaggal végezted a nyolc általánost?

Valamilyen kérdésre kétségtelenül válasz, pl arra, hogy: Mennyire fontos a számotokra egy lány hajszíne?

De nem az enyémre.

2015. ápr. 1. 14:57
 16/25 anonim ***** válasza:
9%
Az én válaszom ugyanúgy helytálló a kérdésre. Ennyi erővel oltsd le a 3-as válaszolót is aki meg azt írta mindegyik tetszik neki. Vagy az miben különbözik? Mert szerintem semmiben.
2015. ápr. 1. 15:00
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
alapvetően a természetes vörös a legbejövősebb, de ha a haj színe illik az archoz akkor bármilyennel lelehet venni engem a lábamról.
2015. ápr. 1. 15:00
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Arctól függ. De alapból barna párti vagyok. Viszont volt már szőke barátnőm is. Nem ez a lényeg. :)
2015. ápr. 1. 15:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
szőke!!!, természetes világos szőkés-barna!
2015. ápr. 1. 15:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szőke :)

18

2015. ápr. 1. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!