Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vörös, barna, vagy szőke hajszín? Fiúk?
Figyelt kérdés
Melyik hajszín tetszik a legjobban lányon? :)
Kort írjatok, pls
2015. ápr. 1. 14:36
1/25 anonim válasza:
A vörös mindent visz. De csak ha eredeti, nem festett.:)
2/25 CptTomato válasza:
Vörös.... illetve ha van hozzá jó arca az extrém színek se rosszak néha. ...
F/27
3/25 A jó Solonius válasza:
Mindegyik tetszik. Lényeg, hogy természetes legyen.
4/25 anonim válasza:
Feltalálták a keresőt
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=v%F6r%F6s+ba..
5/25 A kérdező kommentje:
Mit nem mondasz utolsó.. csakhogy engem aktuális válaszok érdekelnek , nem régiek.
A vörösnél légyszi tegyétek hozzá, hogy eredeti, vagy festett. :)
2015. ápr. 1. 14:39
6/25 opened paradise válasza:
De bírom az önkéntes rendőröket...
Azóta nem regisztrálhatott új válaszoló?
Nálam a "színesek" visznek mindent,ezekbőleg ami jól áll az adott lánynak,de talán a vörös.
7/25 anonim válasza:
Akkor a hagyományos barna már túl átlagos? :(
8/25 anonim válasza:
Ki kérdezte a véleményed gyökér 6-os? Attól hogy itt éled az életed ne ugassál, élőben megnézném lenne-e ekkora pofád.
9/25 A kérdező kommentje:
Szerintem a barna általában mindenkinek tetszik, csak senki nem emeli ki külön, mert alap. :)
Szóval nem, szerintem nem túl átlagos, inkább olyan jól bevált.
2015. ápr. 1. 14:42
10/25 A kérdező kommentje:
4es-8as el lehet takarodni, itt kettőtök közül 6os volt az, aki képes volt a kérdésre válaszolni.
2015. ápr. 1. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!