Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Járnátok egy olyan lánnyal, aki 30 kilót fogyott, semmi önbizalma és plottyadt a bőre?
Mit reagálnátok, ha elmondaná, hogy ennyit fogyott és előtte nagyon kövér volt?
Kérlek azt is írjátok oda, hány évesek vagytok.
(levelet ne írjatok légyszives)
Nagyon rossz a marketinged! Én férfiként fogytam ennyit, ~2 évvel ez előtt és hidd el, nem tanácsos ezzel kezdeni. Nyilván nem is pont szex előtt kell bejelenteni, de ne ezzel kezdd az ismerkedést...
24/F
Mikor? Nos nem a legeslegelején. Nyilván korrekt, ha elmondod, félre ne érts!
DE!
Ha én azt mondanám neked az ismerkedés elején, hogy XY kilós vagyok, pattanásos, hullik a hajam és még depressziós is, akkor milyen hamar menne el az ismerkedéstől a kedved? Szinte azonnal, nemde? Nem a hibákkal kell kezdeni egyszerűen! Majd annak is eljön az ideje, ha már bizalmasabb a viszont.
A TV-ben sem úgy akarnak veled megvetetni valamit, hogy a hibáit sorolják!
Tudom, hogy az emberek nem tárgyak, de az elv ugyan az.
(megyjegyzem, nem vagyok depressziós, nem hullik a hajam és pattanásos sem vagyok, csak példa volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!