Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nagyon csúnya embereknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyon csúnya embereknek mégis hogyan legyen önbizalma?

Figyelt kérdés

Nem sirankozas,tényleg komolyan kerdezem,hogy gondoljatok az ilyen "nem baj ha ronda vagy csak legyen önbizalmad" válaszokat. Az ember önbizalmanak nagyreszet az adja,hogy vonzónak érzi magát..

Én elcseszettt ronda fiú vagyok,sajnos olyan okokból amiken nem tudok valtoztatni. Irritaló arc,rossz aranyok stb.

Hiaba fejlesztettem magam rengeteg területen,művelődtem,kivalóan tancolok,udvarias vagyok de ezek nem ernek semmit a korosztalyomban.

Hogy legyen önbizalmam ilyen esetek után?

-Megvedek egy ismerős lanyt az utcan 3 nagydarab c...tól. Masnapra elfelejti. A jópasi belerúg egy szerencsetlen hajlektalanba aki a baratnojetol kert adomanyt es elajulnak milyen bator es erős..

-Én,2 helyesebb fiú és 8 lány együtt utazunk.Az összes lány a masik fiukon csüng,az ő vicceiken nevet,engem kiszoritanak a beszelgetesbol,hozzam se szólnak,mintha ott se lennek.

-Akarmikor beszelgetek lanyokkal,csak hideg közönyt kapok és az abszolút elutasitas jeleit ugy hogy semmit se tud rolam,hamar elhal a beszelgetes vagy otthagynak. Mas odamegy egy ismeretlen lanyhoz,5 perc múlva vihogva beszelgetnek..

Nem hibaztatom a lanyokat de megis igy hogy szerezzek onbizalmat?

18/F

2014. szept. 28. 13:18
 1/6 Kurtz Bickle ***** válasza:
Tudod, az aki mindent elveszített, bármit megtehet. :-)
2014. szept. 28. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezer egy életképes tapasztalatból. A nők többsége és itt nem a felszínes 10-16 éves generációra gondolok, az új "nemzedékre" hanem a többi értelmes lányra, nem vizuálisak ergo meg lehet őket hódítani a belsőddel, azt meg igen is maximálisan tudod fejleszteni. Elég körbe nézned, hány jó csaj jár relatív ronda srácokkal és sok esetben nem is pénz miatt, elég ránézni az igénytelenebb számomra rémísztő rockerekre ( nem gúnyosan mondom, sok rocker haverom van ), én nem tudnék elképzelni hozzájuk rendes lányt csak hasonló őrült rocker férfias állatokat, ehelyett némelyik olyan csajt összeszed hogy csak na. Mindig azt kérdezem az ilyen eberektől, hogy hogyan is várhatnak el olyan dolgot a másiktól, amit még ők maguk sem hisznek el.
2014. szept. 28. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
probálj társkeresö oldalakon, képeddel feltöltve. engem mindig csesztettek, hogy mennyre ronda pasijaim voltak. szerintem egyik sem volt az és halálosan besértödtem.. én pont azt tartottam szexisnek és vonzónak amit mások csunyának. persze egyikükkel sem ezért lett vége, hanem a személyiségük nem jött be. akkor még nem voltam olyan alkalmazkodoképes, ami már változott. viszont nekem a külsö mindig másodlagos volt. sokan vannak ezzel még igy, talán 18 évesen még erre nem jönnek rá, sör a mai lányok elég korcsak tudnak lenni a kikent pájukkal. 18 éves vagy, van még kis idö :) nemsokára egyetem, ott meg senki nem azt nézi... uj világ uj élet :)
2014. szept. 28. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ezzel teljesen ugyanígy vagyok.. Úgy látszik, hogy egy cipőben járunk.. 18/F
2014. szept. 28. 14:15
 5/6 anonim ***** válasza:
ismerős, nem egy csaj megkedvelt már látatlanban a netena, ztán tali és fúj, tiltanak meg nem is akarnak tőlem semmit se, már tök bunkók és flegmák velem utána
2014. szept. 28. 23:09
 6/6 tésztajóska14 válasza:

Vannak lányok, akik csak a helyes pasikkal állnak szóba. Én is lány vagyok, de én elítélem ezt. Próbálkozz olyan lánynál, aki hasonló helyzetben van mint te. Hidd el, engem nem keresnek a fiúk és eléggé szarul esik. Tehát próbálkozz olyan lányoknál, akik kisit mások. (ha érted mire gondolok) Olyan lányoknál kell jó pontokat szerezned, akivel nem áll szóba minden pasi. Ez neked is és a lánynak is önbizalmat fog adni, hidd el. :)

16/l

2014. okt. 5. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!