Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon csúnya embereknek mégis hogyan legyen önbizalma?
Nem sirankozas,tényleg komolyan kerdezem,hogy gondoljatok az ilyen "nem baj ha ronda vagy csak legyen önbizalmad" válaszokat. Az ember önbizalmanak nagyreszet az adja,hogy vonzónak érzi magát..
Én elcseszettt ronda fiú vagyok,sajnos olyan okokból amiken nem tudok valtoztatni. Irritaló arc,rossz aranyok stb.
Hiaba fejlesztettem magam rengeteg területen,művelődtem,kivalóan tancolok,udvarias vagyok de ezek nem ernek semmit a korosztalyomban.
Hogy legyen önbizalmam ilyen esetek után?
-Megvedek egy ismerős lanyt az utcan 3 nagydarab c...tól. Masnapra elfelejti. A jópasi belerúg egy szerencsetlen hajlektalanba aki a baratnojetol kert adomanyt es elajulnak milyen bator es erős..
-Én,2 helyesebb fiú és 8 lány együtt utazunk.Az összes lány a masik fiukon csüng,az ő vicceiken nevet,engem kiszoritanak a beszelgetesbol,hozzam se szólnak,mintha ott se lennek.
-Akarmikor beszelgetek lanyokkal,csak hideg közönyt kapok és az abszolút elutasitas jeleit ugy hogy semmit se tud rolam,hamar elhal a beszelgetes vagy otthagynak. Mas odamegy egy ismeretlen lanyhoz,5 perc múlva vihogva beszelgetnek..
Nem hibaztatom a lanyokat de megis igy hogy szerezzek onbizalmat?
18/F
Vannak lányok, akik csak a helyes pasikkal állnak szóba. Én is lány vagyok, de én elítélem ezt. Próbálkozz olyan lánynál, aki hasonló helyzetben van mint te. Hidd el, engem nem keresnek a fiúk és eléggé szarul esik. Tehát próbálkozz olyan lányoknál, akik kisit mások. (ha érted mire gondolok) Olyan lányoknál kell jó pontokat szerezned, akivel nem áll szóba minden pasi. Ez neked is és a lánynak is önbizalmat fog adni, hidd el. :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!