Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a bizalmam a lányok iránt. Úgy érzem soha nem tudok már szeretni Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. márc. 31. 12:45
1/10 anonim válasza:
Verd ki...
...a fejedből ezt a butaságot!
2/10 anonim válasza:
Hál'isten, egy ellenféllel kevesebb.
4/10 anonim válasza:
Jarj egy lannyal. Mondd neki, hogy szereted, amikor mar kellemetlen, hogy nem mondod. Ne torodj azzal, hogy nincs erzesed. Sok pasi ezt csinalja. Attol meg boldogga tudod tenni. Kedves vagy stb. N
6/10 anonim válasza:
Nyugi, elmúlik. Ha minden csalódásunkon örökké rágódnánk, b.@szott sz.@r életünk lenne :D
7/10 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel. Ez van.
8/10 anonim válasza:
Szerintem az lehet a baj, hogy mindig hasonló típusú lánnyal kezdtél, ezért mindig csalódtál... Megtalálni 1-et aki más mint a többi lehet, hogy hosszabb időt vesz igénybe. Járj nyitott szemmel és keress olyat aki érzelmet, szeretetet keres és nem pénzt vagy érdeket. Szorítok neked.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
2015. márc. 31. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!