Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egy teljesen átlagos (vagy inkabb rondácska) lányt is tudtok IGAZAN szeretni es szerelmesek lenni beléjük?
Én személy szerint nem tudnék így igazan szeretni egy fiút, nem tudnék elvnatkoztatni a külsejetol. De kedvelni attől még nagyon tudnám.
Pont ezért kérdezlek titeket, hogy ti ezzel hogyan vagytok. :)
szerintem az esetek 99%-ában nem lehet egy lányra azt mondani, h csúnya. A csúnyaság relatív, hiszen vkinek biztos h tetszel, csak még nem találkoztál vele. Az az 1% meg az, aki tényleg csúnya, és a kutyának se kell
Tehát a kérdésedre a válasz, igen, lehet szeretni egy átlagos lányt is
régebben csúnyácskának láttam egy lányt, de megismertem, és annyira aranyos, hogy azóta is nagyon szépnek látom
amúgy meg szép lánynak számít mások szerint
10 pont az első válaszolónak:).
Igen, lehet őket szeretni, és leginkább ők szerethetőbbek, mint egy Barbie baba szépségű lány/nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!