Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha szerelmesek vagytok egy lányba, akkor sokat gondoltok rá?
Figyelt kérdés
És meséltek róla a haverjaitoknak? Ilyenkor megnéztek más lányt is, vagy nem annyira jellemző?2015. márc. 20. 11:48
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, nem igazán voltam még szerelmes, de állítólag hasonló tüneteket produkál a fent említettekhez.
2/6 anonim válasza:
Hát ja, kb. egész nap kisebb-nagyobb megszakításokkal eszemben van, haverjaimnak nem szoktam ilyenekről mesélni,mert semmi közük hozzá,sőt ilyenkor haverokkal sincs kedvem lenni. Más lány nem érdekel ilyenkor. Pont ezekről akarok leszokni,hogy lazábban tudjam venni a dolgokat.
4/6 anonim válasza:
Igen, szinte akkor mindig az a nö járt a fejemben. Más csajal ilyenkor nem törődöm.
5/6 anonim válasza:
Igen nagyon sokat gondolok rá, nagyon sokat almodozok is róla, és olyankor más lányokat nem nezegetek, eleve ő nekem olyankor a legszebb
6/6 anonim válasza:
Olyankor egész nap a lány jár a fejemben, és a #4-es hozzászólóhoz hasonlóan semennyire sem érdekel senki más! Haveroknak is természetesen mesélek róla, totál felmagasztalom nekik, ami rohadt nagy hibám volt, mert eddig jól rácsesztem mindegyik csajjal. Már megtanultam nem szétkürtölni mindenkinek, ha valaki épp tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!