Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha egy pasi így szakít? (lent bö vebben)

Figyelt kérdés

msn en szakított és annyit mondott szeretlek de nem akarok már töled semmit...

ez csak nekem hangzik hülyén?:D

2010. febr. 17. 23:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az én barátnőm így dobott,elvileg már érett volt 23évesen,gyerekes ügyetlen dolog.
2010. febr. 17. 23:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
szard le,valszeg a szexuális életét is a windowssal éli
2010. febr. 17. 23:34
 3/11 A kérdező kommentje:
én kiröhögtem iylen hülye ürüggyel menjen a hecc,hogy összejött a legjobb barátnömmel utána rá 2 hétre..(sry VOLT legjobb bnömel:D)
2010. febr. 17. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Idióta. Szóra sem érdemes.
2010. febr. 17. 23:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

velem úgy szakított a barátom hogy küldött egy smst a következő szöveggel: "szarom le nekem nem fáj"

fene a jó dolgod

2010. febr. 17. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mer az milyen hogy egyszer egy csaj ilyen indokkal szakított velem , hogy nem tudom elmondani szavakban , hogy miért szakíok veled?!

Hát én erre , csak azt mondtam neki , hogy jó , akkor rajzold le .

2010. febr. 17. 23:44
 7/11 anonim ***** válasza:
kb ez is ilyen szintű.
2010. febr. 17. 23:45
 8/11 A kérdező kommentje:

jó látni h nem csak én fogom ki a hülyéket:D

de azé sajnállak titeket is:Sha az ember szakit akk legalább mondaná azt h nem szeret már vagy valami de ezek annyira rosszak bakker:S

2010. febr. 17. 23:50
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Még mindig jobb, mint a (szntén MSNen) feltett kérdés egy szuper valentin-nap után 72 órán belül, miszerint "De már vagy három hete vége, nem? Most miért zavar, hogy felmentem hozzá?".

De azért hülye duma. Vagy lehet hogy szeret, de van benned valami (horkolás, prüdéria, vallás, politika, hiszti), amivel nem tud megbirkózni, így a barátnőddel próbálkozik, hátha pótolni tud téged.

2010. febr. 18. 01:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Gáz...Sajnálom...
2010. febr. 18. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!