Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy csaj szakít a pasival, aztán a pasi összejön a csaj tesójával?
Igazándiból ez a csajnak ugyeshet le hogy te szándékosanvagy jóban a tesojával hogy őt piszkáld ezzel.
Márézt egy szakitás után az ember távol akar lenni a másiktól te meg odajárkálnál a tetvéréhez.meg amugyis nemtudom, elég gázos egy helyzet. Egy kis idő után nem gáz, de rögtön szakitás után a testvérével járni hát...
Az én véleményem, hogy ilyet egyszerűen nem illik csinálni.. Nem akarlak megbánteni, de szerintem ez egyrészt cikis, másrészt meg mindenkit hülye helyzetbe hoznál vele. De legfőképpen magadat. Az előző tesónak ez biztos nagyon rosszul esne, a második tesó meg nem hiszem, hogy komolyan venne. Arról nem is beszélve, hogy az ő kettőjük viszonyát is megmérgezné hosszú időre. Az új "barátnőddel" egy perc nyugtotok se lenne, és ez rányomná a bélyeget mindenre.
Szerintem semmiképp se tedd ezt, nem becsületes/fair dolog és nem is férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!