Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz hogy minden pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz hogy minden pasit magamba bolondítok, de nem önszántamból?

Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 23:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
hát gáz, jah. mert nemfognak szeretni. magadba bolondítod őket, de közben nemis kellenek. tapasztalat, énis ilyen voltam.
2010. febr. 17. 23:23
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
de szar duma...szeretnéd te azt csak
2010. febr. 17. 23:24
 3/16 anonim ***** válasza:
68%
Talán öltözz fel. :D
2010. febr. 17. 23:26
 4/16 anonim ***** válasza:
31%
miért,ki vagy te én nem bolondultam beléd,azt hittem a mindenkibe én is beletartozok!!
2010. febr. 17. 23:28
 5/16 anonim ***** válasza:
41%
Az ilyen lányok körül addig sürgök-forgok, amíg egyszer csak megdugom őket, aztán reggel mutatom nekik h merre van a menetel.. Én kifejezetten az ilyen lányokat szeretem. Volt már dolgom olyannal is aki nem kérette magát minden pasinak, ő volt a barátnőm sokáig.
2010. febr. 17. 23:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is csak adom magam aztán kiderült hogy egyik haverom járna velem ha nem lenne pasim :D amúgy belsőm miatt nem a külsőm miatt (azt majd 1 hónapon belül :D)
2010. febr. 17. 23:32
 7/16 anonim ***** válasza:
50%

Azért kár volt feltenni ezt a kérdést, hogy dicsekedjél!

Ez viszont gáz!

2010. febr. 17. 23:32
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
aha
2010. febr. 17. 23:37
 9/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is az egyik barátnőm ilyen volt. Ez az ominózus hölgyemény is UAezt csinálta, pl szakításunk után még találkoztunk egyszer, aztán küldözgette nekem a jeleket, hogy újra akarja kezdeni(elég expert vagyok a testbeszédből), én meg lesmároltam, amire fel volt háborodva. Aztán mondta, hogy ő mindenkivel ilyen...

Ő tehetett róla, és te tehetsz róla, mivel te vagy rendes mindenkivel. Egyszerűen nem kell mindenkivel rendesnek lenned, mivel ez lehetetlen, mivel sokszor magaddal emiatt hasonulsz meg. Szóval nyugodtan mutasd ki, ha valaki nem tetszik.

K.A. 17/F

2010. febr. 17. 23:38
 10/16 anonim ***** válasza:
22%
Utolsóval értek egyet bocsi!
2010. febr. 18. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!