Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő létemre kb.18-20 évesnek néznek, a korombeli pasikat mennyire zavarja ez egy nőben?
Mi a fő probléma?
Az ismerkedés vagy, hogy szakmailag nem vesznek komolyan, főleg a férfi kollégák.
Mennyire vagy pici?
Gyártanak női ruhát SX méretben is.
Ha el akarnám viccelni a kérdést, akkor azt mondanám, hogy nem tudom eldönteni, hogy a kérdező most panaszkodik vagy dicsekszik :)
30 évesen úgy nézel ki, mint egy sokkal fiatalabb nő, rendben van az alakod, karrierben sikeres vagy, etc.
Nem tudom, hogy igazából miért gondolod, hogy az, hogy pici és vékony vagy gond a pasiknál, persze van aki nem szereti a 170 alatti lányokat, de ezt sosem értettem, nekem nem volt sosem probléma ha a lány csak 150cm (sőt!), pedig elég magas vagyok, szóval mindent egybevéve, ezekkel a tulajdonságokkal inkább dicsekedni kell, mint panaszkodni.
Nem dicsekszem, nagyon kellemetlen tud lenni, amikor elküldenek a gyerekosztályra, vagy gyerekcipőt akarnak eladni (ami kicsit se nőies), meg úgy néznek rám, mikor "felnőtt dolgokról" kezdek beszélgetni valakivel, aki még nem ismer, hogy mit akarok én ilyen fiatalon, milyen tapasztalatról beszélek, aztán jön a nagy rácsodálkozás és a sűrű bocsánatkérések. Csak azért nekem ez mégis, na, szóval ha 40-50 évesen néznek majd 10 évvel fiatalabbnak, az más, most jóformán majdnem még gyerek korosztályba sorolnak be. Nem mindenki, de minimum 5 évet mindenki tévedett eddig, a legtöbb most ez a 12 év volt, amit én már soknak érzek, mert az már tényleg egy teljesen más közeg.
Bocs, én nem szelfizgetem magam, és most nem nagyon tudok jó képet mutatni magamról, ami friss van, az elég sötét sajnos.
Ennél nagyobb gond ne legyen.
Amúgy szerintem különleges, hogy ilyen fiatalos vagy. Kíváncsi vagyok én hogyan fogok kinézni 30, 40 évesen.
El tudnám viselni, ha 20-nak. Már nem mintha ilyen örökké akarok élni típus lennék, az egészségmániából már kinőttem, de nekem tetszik a gondolat, hogy kortalan (fiatalos) valaki.
26-os válaszoló vagyok: nem is gondoltam, hogy dicsekszel, ezért is kezdtem azzal, hogy ha el akarnám poénkodni.
Megértem valahol, hogy nem jó érzés nőként, amikor a gyerek osztályon kell cipőt venni, ismertem olyan nőt, aki hasonló cipőben járt (152cm/45kg, fiatalos arcvonások), így szerintem képben vagyok arról, hogy ez milyen nehézségekkel jár, hogy nagyon pici lábra kínszenvedés venni egy nőies cipőt, etc...
Ennek ellenére azt gondolom, hogy az ilyen pici nők vonzóak, én legalábbis szeretem ezt a típust, hogy sokkal inkább egy 30-as nő aki 20-nak néz ki, mint egy 20 éves, aki 30-nak, főleg, mert így egy 30-as férfivel meg tudod találni a közös hangot, tudtok beszélgetni, nincs nagy szakadék közöttetek.
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!