Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nő létemre kb.18-20 évesnek néznek, a korombeli pasikat mennyire zavarja ez egy nőben?
Nem viselkedem gyerekesen.
A lepedőakrobatika nem látszik ránézésre senkin, egyébként soha nem akartam egyéjszakás kalandokba belemenni, vagy azért kapcsolatot létesíteni, hogy legyen valakim, egy komolyabb kapcsolatom volt, nem nagyon volt szerencsém ilyen téren, többek között emiatt is, mert nem annyi idősnek néznek, vagy mert csak szexkapcsolatot akartak.
A férfiak egy része azért akar szexkapcsolatot, mert egyrészt megkaphatják ezt is bizonyos nőktől.. anélkül, hogy vállalniuk kellene a kapcsolattal járó esetleges nehézségeket, problémákat, másrészt pedig a férfiak egy része is lelkisérült és csökött. Kortól függetlenül.
Nem a korod vagy a kinézeted miatt 'nem volt szerencséd', biztos csinos vagy és kedves, de a mai kor olyan amilyen.. sok kritikát lehet mondani a társadalmunk normáira és szokásaira férfi-nő kapcsolat terén is.
29 éves volt exem amikor összejöttem vele, azt hittem évfolyamtársam az egyetemen, vagy alattam/fölöttem jár :D
24 voltam, kb. ennyinek gondoltam őt is. Manapság megmondani ezt.. 18 évesek ki tudnak nézni 22-nek vagy még többnek, 30 évesek meg 20-nak, ki érti már ezt :)
Normális ember mondjuk nem külső alapján próbál ítélni vagy viselkedni, a külső az fontos mert megfog, vonzóvá tesz de... normális esetben szerintem itt véget ér a szerepe.
már hogy zavarná? az exem is sokkal fiatalabbnak nézett ki a koránál 30 évesen, és imádtam. Szerintem férfi szemmel nézve, tökéletes, ha 20-as éveiben járónak tűnik a nő, de nincs szakadék, azonosak a témák, lehet vele beszélgetni, ami egy valóban fiatal lánnyal probléma lehet.
Szerintem ennek örülnöd kellene! Egyetlen gond lehet csak, hogy például én sem szólítok le egy 18-20 éves lányt, mert inkább a saját korosztályom szeretem.
35/f
Próbáltál megjelenésben érettebbnek tűnni?
Elegánsabb ruha a laza helyett, szemüveg kontaktlencse helyett, ilyenek?
Egyébként jelzed a férfiaknak, hogy érdeklődsz?
Ha pl társasággal vagy, akik szintén 30 körültekintéssel, akkor gondolhatják rólad, h nem 16 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!