Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 éves nő létemre kb.18-20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 éves nő létemre kb.18-20 évesnek néznek, a korombeli pasikat mennyire zavarja ez egy nőben?

Figyelt kérdés
Amikor egy beszélgetés során kiderül a valós életkorom, döbbent tekintet a reakció általában, és kértek már bocsánatot is, amiért nem vettek komolyan, és ennyire fiatalnak gondoltak.
2015. márc. 30. 09:43
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Nem viselkedem gyerekesen.

A lepedőakrobatika nem látszik ránézésre senkin, egyébként soha nem akartam egyéjszakás kalandokba belemenni, vagy azért kapcsolatot létesíteni, hogy legyen valakim, egy komolyabb kapcsolatom volt, nem nagyon volt szerencsém ilyen téren, többek között emiatt is, mert nem annyi idősnek néznek, vagy mert csak szexkapcsolatot akartak.

2015. márc. 30. 10:23
 12/31 anonim ***** válasza:

A férfiak egy része azért akar szexkapcsolatot, mert egyrészt megkaphatják ezt is bizonyos nőktől.. anélkül, hogy vállalniuk kellene a kapcsolattal járó esetleges nehézségeket, problémákat, másrészt pedig a férfiak egy része is lelkisérült és csökött. Kortól függetlenül.

Nem a korod vagy a kinézeted miatt 'nem volt szerencséd', biztos csinos vagy és kedves, de a mai kor olyan amilyen.. sok kritikát lehet mondani a társadalmunk normáira és szokásaira férfi-nő kapcsolat terén is.

2015. márc. 30. 10:26
 13/31 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell gyerekes legyél, ha éretlenül gondolkozol az bőven elég.
2015. márc. 30. 10:33
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem gondolkodom éretlenül. :-)
2015. márc. 30. 10:34
 15/31 anonim ***** válasza:
A rossz példákból is tanul, tapasztal az ember. Igen sajnos ez is benne van a pakliban, hogy csak a külső miatt kezelnek valakit úgy ahogyan. Attól függetlenül, hogy valójában milyen ember. Ezt mindenki megtapasztalja elégszer az életben.
2015. márc. 30. 10:36
 16/31 anonim ***** válasza:

29 éves volt exem amikor összejöttem vele, azt hittem évfolyamtársam az egyetemen, vagy alattam/fölöttem jár :D

24 voltam, kb. ennyinek gondoltam őt is. Manapság megmondani ezt.. 18 évesek ki tudnak nézni 22-nek vagy még többnek, 30 évesek meg 20-nak, ki érti már ezt :)

Normális ember mondjuk nem külső alapján próbál ítélni vagy viselkedni, a külső az fontos mert megfog, vonzóvá tesz de... normális esetben szerintem itt véget ér a szerepe.

2015. márc. 30. 10:45
 17/31 anonim ***** válasza:

már hogy zavarná? az exem is sokkal fiatalabbnak nézett ki a koránál 30 évesen, és imádtam. Szerintem férfi szemmel nézve, tökéletes, ha 20-as éveiben járónak tűnik a nő, de nincs szakadék, azonosak a témák, lehet vele beszélgetni, ami egy valóban fiatal lánnyal probléma lehet.

Szerintem ennek örülnöd kellene! Egyetlen gond lehet csak, hogy például én sem szólítok le egy 18-20 éves lányt, mert inkább a saját korosztályom szeretem.

35/f

2015. márc. 30. 17:49
 18/31 A kérdező kommentje:
Na, pont ez az, hogy mivel fiatalabbnak szoktak nézni, a korosztályom nem feltételezi, hogy velük egykorú vagyok, így sokszor el se kezdődik egy beszélgetés. :-) Nálam fiatalabb pasikra meg csak haverként tekintek.
2015. márc. 31. 11:14
 19/31 anonim ***** válasza:

Próbáltál megjelenésben érettebbnek tűnni?

Elegánsabb ruha a laza helyett, szemüveg kontaktlencse helyett, ilyenek?

Egyébként jelzed a férfiaknak, hogy érdeklődsz?

Ha pl társasággal vagy, akik szintén 30 körültekintéssel, akkor gondolhatják rólad, h nem 16 vagy.

2015. márc. 31. 12:44
 20/31 A kérdező kommentje:
Olyan ruhát hordok, amiből kapok méretet (kis méretet hordok, nem nőttem nagyra), de nem hordok gyerekes ruhákat. Nem használhatok kontaktlencsét, csak szemüveget, de azért azt próbálom elhagyni, mert nem szeretem, zavar, állandóan kisebesedik az orrnyergem, viszont javul a látásom pár éve folyamatosan, ezt a tendenciát nem akarom megszakítani csak azért, hogy a szemüvegtől idősebbnek tűnjek.
2015. márc. 31. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!