Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek "bulizós" csaj, ha nincs sok barátom?
20 éves egyetemista lány vagyok, lényegében csak 1-2 barátom van, velük sem sűrűn tudok találkozni. Én szívesen mennék bulizni, de nincs kivel, az egyetemen ugyanis szintén nem tudtam igazi baráti kapcsolatokat kialakítani, egyedül pedig nem szívesen mennék, magamat ismerve egész este csak el lennék magamban szótlanul.
Nem tudom hogyan javíthatnék a helyzeten, hogyan szerezhetnék több barátot. Segítsetek légyszi. :/ 20/L
Ne mond már, hogy nem ismersz senkit az egyemről olyan szinten, hogy elmenj velük zülleni... Komolytalan.
Ehhez nem kellenek ám életre szóló legjobb barátok.
Én is így vagyok vele. Menjünk együtt. :D
Itt is vagy nem bulizósok, vagy másoknak megvan a maguk társasága és úgy mennek inni, stb. Csak a bulizást választanám, nem a részegre iszom magam dolgot, de nincs kivel.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!