Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Kiss Ádámról? Kinek jön be? És ha bejön miért? Mi tetszik rajta? Kort is írjatok léci.
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:39
11/17 anonim válasza:
IMÁDOOOM!:) tündér az a pasi! nem mondanám feltétlen jó pasinak, de biztosan sose lenne unalmas mellette az élet, a barátnője szerintem reggeltől estig gurul a röhögéstől:D
13/17 anonim válasza:
hmm,ezt a kérdést olvasva,arra gondoltam, hogy ezt a kérdést maga Kiss Ádám is kiírhatta, vagy vki aki kapcsolatbna áll vele, hogy tudassa vele a válaszokat xD habár sztem szánalmas ötlet lenne, viszont egy lehetőség!:)
14/17 anonim válasza:
Vicces!Van vér a pucájába kiállni az emberek és a kamerák elé!Szépen,logikusan,érthetően beszél és sokszor megnevettetett!Mint férfi,nem tetszik.
35 kisfiú
15/17 anonim válasza:
Nagyon-nagyon vonzó, nagyon-nagyon helyes pasi, jó lenne megsimogatni a huncut arcát egyszer (vagy többször is) ...
16/17 anonim válasza:
Jók a viccei meg minden...!De enyhén szólva el van szállva magától!Alapjáraton pedig nem tetszik!
20L
17/17 anonim válasza:
imádom:DD nagyon bejön, tetszik , h magas, meg úgy az egész arcberendezése, nekem amúgy alkatra is bejön.a humorát meg nem kell reklámozni...mindenki tudja h isteni:DD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!