Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Kiss Ádámról? Kinek jön be? És ha bejön miért? Mi tetszik rajta? Kort is írjatok léci.
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 20:39
1/17 anonim válasza:
Kiss Ádám egy istenállat:D:D ADAM KISS 4ever:D:D
3/17 anonim válasza:
Nekem csak a humora, mert fiú vagyok :D
4/17 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább a humora tetszik, igaz hogy nem csúnya, de egy picit el van szállva magától. Elhiszem hogy jó érzéssel tölti el mikor sikoltozó tizenéves lányok hada fejvesztve rohan utána, de azért szerintem ez még nem ok arra hogy nagy arca legyen.
2010. febr. 17. 20:53
5/17 anonim válasza:
Ő megteheti, hogy nagy legyen az arca! :D Az az ember egy fenomén :D
7/17 anonim válasza:
tetszik a stílusa, külsőre, belsőre, de azt nem mondanám rá, h egy igazi férfi :D
nekem inkább sz.cs. gergely jön be :)
8/17 anonim válasza:
Nagyon tud a srác! :D Remek humora van! :) Viszont ő maga nem jön be! :)
9/17 anonim válasza:
nekem nagyon bejön.:D imádom..:D
16/L
10/17 anonim válasza:
Nem rossz, de inkább a Bödőcs :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!